Normaal gezien was ik niet van plan om een favorieten artikel te schrijven voor de maand januari. December zat immers vol met flashbacks en de leukste producten van 2017. Toch kreeg ik in januari nieuwe extreem leuke producten in handen waarvoor ik even de tijd moest nemen om erover te schrijven. Een korte favorieten lijst, maar eentje om U tegen te zeggen.


Lierac - Ik voel mij zo schuldig, want de producten van Lierac (en de hele lijn) staat al zo lang in de badkamer dat ze een goede gewoonte geworden zijn. Zo gebruik ik ze dagelijks om mijn make-up eraf te halen en mijn huid te verfrissen/ een boost te geven. Dat ik er nog geen review over postte is dus een absolute schande. Typerend voor deze lijn is dat ze een dubbele reiniging geven. Zo wordt het huidoppervlak gereinigd door de make-up te verwijderen en er nog eens over gegaan met een reinigende schuim om alles af te spoelen. Hierdoor ontstaat een totale reiniging van zowel het huidoppervlak als de diepere huid (talg, dode huidcellen...).

Mii Cosmetics - Begin januari mocht ik een Brow Training by Mii bijwonen. Daar leerde ik niet alleen de kunst van een goede wenkbrauw zetten, maar ook hele interessante producten kennen. Op het einde van de training mochten schoonheidsspecialisten zelf aan het werk en ik mocht model zitten. Thuis ging ik verder met de Precision Brow Detailer en Sculpting Brow Builder om de wenkbrauwen op punt te zetten.

Origins Ginzing Crème - Voor mijn verjaardag stond er een tripje naar de Efteling gepland. De dag voor aankomst hadden we nog even de tijd om de stad te verkennen en gezien er een Douglas te vinden was, een mooi extraatje. Ik sloeg meteen een voorraadje van mijn favoriete dagcrème in dat heerlijk ruikt naar verse sinaasappelen en de huid intens voedt.

Bourjois Rouge Velvet Lipstick, Joli carmin'ois - Ik leerde in januari dat een powervrouw gevoel niet alleen versterkt wordt door felrode lipstick, maar ook door oranje. Steeds meer greep ik naar mijn Bourjois lipsticks en dan vooral naar het meest gewaagde kleurtje van de hoop die ik mocht testen voor de blog: Joli Carmin'ois. Je me sens belle avec cette couleur.

Hebben jullie nog favorieten ontdekt in januari?