zondag 25 februari 2018

WIN 2x2 tickets voor de grootste creatieve beurs van België!

Nu het wat mooier weer is, is het tijd om de neus weer buiten te steken en de vrije tijd in te vullen met de meest creatieve projecten. Zo opent Creativa, de grootste beurs in België voor hobby DIY en creatieve vrijetijdsbesteding, in maart de deuren in Brussel. Ik ben alvast van de partij en twee van jullie (met compagnie van een vriend(in)) ook!


De creatieve trends, hobbywinkels en workshops worden gebundeld onder één dak. Zo zijn er vijf creatieve takken waarop de beurs zich spitst: textiel en garen, mode- en schoonheidsaccessoires, handwerk, hom deco en knutselideeën en lekker feestelijke ideeën. De editie van 2017 was een groot succes en wordt mooi samengevat in volgend filmpje.♥ De winactie loopt tot en met 4 maart 2018. Zo is er nog tijd genoeg om de winnaar te contacteren en de tickets te bezorgen. - Wees vriendelijk en beleefd tijdens de deelname. - Meerdere keren delen = meer liefde. - De winnaar wordt persoonlijk met een privé berichtje gecontacteerd.
♥  De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 8 tot en met 11 maart.

♥ Je wint 2 tickets: eentje voor jezelf en eentje voor iemand die je mee wilt nemen naar de beurs. Er zijn in totaal twee winnaars die elk iemand mee mogen nemen.

♥♥ Wat moet je doen? Like Dresses and Daisies op Facebook, share het winactie bericht en laat eronder een reactie achter waarin je een vriend(in) TAGT die je meeneemt naar de beurs.
♥♥ Wat moet je doen? Like Creativa Belgium op Facebook

♥♥♥ Meer kansen door te volgen op bloglovin' en Instagram. Hoe meer extra likes/volgers, hoe meer kans je maakt. 

Meer info op Creativa Brussel
Heel veel succes!
© Laupropos | All rights reserved.