Dat ik vaker make-up in de drogisterij dan in de parfumerie koop, is een feit. Meestal doe ik een dure aankoop onder de hashtag #yolo en #iksoigneermijzelfeven, maar gezien dat ook maar heel af en toe is, kan ik de high-end producten op mijn 10 vingers tellen. Toch zijn die schaarse producten hun geld goed waard geweest.


Anastasia Beverly Hills is een merk dat eerder moeilijk te verkrijgen was in België. Door een bezoek aan Rijsel (Frankrijk) werd mijn collectie vergroot met een higlighter palette van het merk. Goed gepigmenteerde, grote en glanzende pans werden zo'n grote favoriet dat ik besloot een nieuwe aankoop te doen. Anastasia heeft heel wat gekende paletten te koop, maar steeds werd ik naar Modern Renaissance getrokken. Sinds kort is het makkelijk online te koop via de site van Planet Parfum, dus dat heb ik via die weg gedaan.
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette - € 54,90
Anastasia Beverly Hills - € 49,90


MAC Cosmetics is een slag tussen goedkoop en duur. Het merk is al sinds het begin aanwezig in velen hun tasje. Zo is de kleur Faux zo'n kleur die iedereen in huis heeft. Personen die meerdere blogs volgen, zullen dit een on-originele zet vinden - dat dacht ik ook, maar het bleek de kleur te zijn die ik het meeste droeg doorheen de jaren. Het is een naturelle kleur die bij elke gelegenheid past.
MAC Cosmetics Faux - € 19,90

Hourglass is pure luxe en ziet er zo uit. Van het sierlijke doosje tot de marble print in het product zelf. Deze kreeg ik in handen toen bloggervriendinnetje Laura een trip naar (was het Dublin?) Dublin plande. De ambient lighting blush stond al heel lang op haar verlanglijstje en stiekem op die van mij ook. Alhoewel... het was eerder het lijstje van: "Dat wil ik wel, maar we zien wel." Na een lange online zoektocht besloot ik voor de kleur Mood Exposure te gaan. Een (alweer) naturelle kleur die bij elke 'mood' past.
Hourglass Ambient lighting blush Mood Exposure - € 37,60

Het laatste product is eentje waarbij ik vals speel, want deze kreeg ik binnen dankzij een perspakket. Dat zorgt er natuurlijk niet minder voor dat ik hem met plezier ging gebruiken. De Noir Couture mascara van Givenchy zorgt voor een mooie krul en pikzwarte wimpers. Deze staat kop aan kop met mijn meest gebruikte mascara, namelijk die van Urban Decay: Perversion.
Givenchy Noir Couture mascara - € 33,95Heb jij dure producten in je collectie? Welke raad jij aan?