Al een paar keer stond dit artikel klaar om uit te typen, maar steeds had ik niet de volle goesting om eraan te beginnen. Eindelijke vakantie, ja, maar toch had ik geen sprankeltje ademruimte om tijd te vinden voor de blog. Toen ik wel tijd had, ruimde ik de blogkast op, had ik weer een goed overzicht over wat er moest gebeuren en kon ik er eindelijk in vliegen. Een mooi excuus om te melden dat mijn favorieten artikel iets later is dan anders.


Le petit Marseillais Ma Pause coco-ning - Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar ik had vorige maand zo'n groot hongertje naar kokos dat ik zelfs mijn douchecrème in die geur wilde. Er bestaan tientallen producten in die geur, maar hetgeen mij het meest kon bekoren, en waarvan ik van de hele collectie al een review schreef, was die van de les p'tits bonheurs lijn. - Le petit marseillais - les p'tits bonheurs & absorptions immediate.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette - Een merk dat eerder moeilijk te verkrijgen was, maar sinds kort online te koop is via de Belgische site Planet Parfum. Het is niet zo dat dit palette al lang op mijn verlanglijst stond, maar ik had al lang een palette in gedachten met warme kleuren en een grote toets peachy/oranje kleuren. Dit palette deed aan die eisen en werd zo hoog geprezen bij de bloggers dat ik er eentje kocht.

Sleek Suede blush - Eentje die ik al lang in mijn bezit heb, maar nu en dan vanonder het stof haal. Dit is een natuurlijk kleurtje dat iedere look wel past en perfect is voor de komende lentedagen.


Urban Decay Beauty Beam Highlighter palette - Heel wat merken gaan in zee met Youtube sterren en dit palette is daar een mooi voorbeeld van. Kristen Leanne, gekend voor haar kleurrijke looks, stelde een hele collectie voor in samenwerking met Urban Decay. Zelf probeerde ik het highlighter palette uit en was ik meteen fan van de kleurtjes en glans. - Beauty Beam highlighter palette by Kristen Leanne.

Yankee Candle - Heel toevallig kwam ik een gigantisch schap tegen in een bloemenzaak hier in de buurt. Eindelijk hoef ik deze kaarsjes niet meer online te kopen en ben ik zeker dat ik de geurtjes mag. Yankee kaarsjes zijn immers prijzig, dus een miskoop zou jammer zijn. Lentegeurtjes die momenteel dagelijks branden zijn White Gardenia en Honey Blossom.

Hugo Boss Urban Journey Eau de toilette - Een geurtje waarvan jullie zeker nog een review mogen verwachten, maar ik toch al iets uit de doeken wilde doen. Dit parfum is ideaal voor de moderne ontdekker met topnoten als himalayaanse kransbloem, hartnoten met zwarte thee en basisnoten guaiac-hout.


Wat waren jouw grote favorieten in maart?