Als het om fashion gaat kan ik uren rondlopen in winkels of webshops afschuimen voor wat vernieuwing in de kast. Via Instagram of via een blogpost durfde ik af en toe iets te delen, maar de witte achtergrond begon naar mijn mening wat saai te worden. Ik besloot om foto's te schieten zoals je mij in het echt zou tegenkomen en met items die jullie zelf ook makkelijk kunnen aanschaffen. Dit keer eentje met zonnige bloemen en mooi weer!Het Belgenweertje lijkt van de ene kant naar de andere kant te vliegen. Van extreme koude -ja, met sneeuwregen-, gingen we naar zomers warm. Weg met die oversized sweaters en hallo aan de zonnebril en kort bloemenbroekje. Deze outfit droeg ik voor een dagje Gent tijdens een teambuilding waar ik een makkelijke outfit nodig had om opdrachten mee uit te voeren. Meteen zagen de melkflessenbeentjes wat zon en voor het eerst kon ik wat zomerse items uit de kast halen die er al een tijdje in hingen.


Schoenen/Primark - T-shirt/ONLY
Broek/ZARA - Handtas/Liu Jo
Armbanden/Lucardi - Zonnebril/Primark

Worden jullie ook oprecht gelukkig als jullie de zon zien?