Wat is het plezant om die zomerse outfits uit de kast te halen. Gezien deze lente één van de warmste was sinds de metingen, mochten we dat vaak doen. Toch had ik net iets teveel oudere kleren in de kast hangen, dus besloot ik alles wat ik het voorbije jaar niet gedragen heb weg te doen. Zo kan ik nieuwere stukken aanschaffen die makkelijk te combineren zijn met wat nog in de kast hangt - De lenteschoonmaak, basically. Deze outfit die ik op Avanco beach droeg, is daar eentje van.Het stond in de agenda gepland, maar tijdens een warme dag in het weekend kregen we de vraag of we mee gingen zwemmen naar Avanco. Het was voor mij even doorwerken, maar uiteindelijk kon ik toch nog even mee gaan genieten van dat mooie weer. Met een makkelijk aan te gooien shirt, open schoenen, jeansrokje en een strandtas vertrok ik die richting uit. Heel veel accessoires had ik niet bij gezien al dat gespetter, maar het dragen van mijn naamketting kon ik net niet laten. Ook kon een strandtas op het strand niet ontbreken. Deze pimpte ik en goot het in een artikel: Een persoonlijke strandtas in twee stappen.

Schoenen/Esprit - Shirt/Jacqueline de Young (Zalando)
Rok/H&M - Strandtas/Primark
Naamketting/Names4ever.nl

Doen jullie een jaarlijkse lenteschoonmaak?