En of we ons amuseren in ons appartement, maar toch begint het te kriebelen om grotere huizen te bekijken. Ik kan onze woonplaats als gezellig omschrijven met lichte bruintinten, licht hout, wit en marmer. Iets wat ik graag wil doortrekken in een volgend huis, maar dan in samenspraak met de partner. Het is immers een huisje van ons twee.

Interieur interesseert mij, maar als het op rondwandelen in designwinkels aankomt, ben ik minder fan. Ik verveel mij al snel of word moe en irritant. Jullie kennen dat gevoel vast wel. Gelukkig zijn er ook andere manieren om meubels en decoratie te shoppen: online. Ik weet al goed wat ik in ons ‘grote’ huis wil hebben en vond op LionsHome al bepaalde stukken.

*Hetgeen wat we nu niet hebben en ik het meeste mis is een vrijstaand bad. Vroeger durfde ik dagelijks in bad te gaan, een lush bal verpulveren en luisteren naar wat muziek, wat uiteraard niet kan in een douche. 

*Iets waarvan ik droom, en waarbij ik volgens mij niet alleen in ben, is het hebben van een dressing. Overdaad in kleding schaadt, maar hoe leuk zou het zijn om alles op zo’n manier uit te stallen dat je in één oogopslag ziet wat je in huis hebt en kunt combineren met elkaar. De kast die we momenteel hebben is groot, maar is haar ware oorsprong kwijt, want er zitten –naast kleding- knutselspullen tot poetsproducten in. 

*Een nog ultiemere droom is het hebben van een eigen blogkamer waar ik al mijn te reviewen producten netjes kan bijhouden, een fotohoekje kan opbouwen, een gezellige zetel kan plaatsen om de mooiste artikelen te maken, enzovoort. De kamer zou volstaan met leuke bureau accessoires met het liefst een vintage toets. En planten… veel planten. 

De verlangens zijn er zeker en vast. Nu enkel het huis nog…