De laatste maand van het schooljaar gaat officieel vandaag in. Je zou denken dat we nu mogen uitbollen, maar niets is minder waar. Er staat nog een schoolreis, fietsdag, sportdag, oudercontacten... op het programma, dus de laatste weken zijn goed gevuld. Ook de voorgaande weken waren intens.


Voordat we mijn nichtje gingen bezoeken, gingen we even iets drinken in Roeselare. Het was die dag heel warm, maar voor koffie kan het nooit te warm zijn.

België is weer een mooie keten rijker: Sostrene Grene. Ik kende de winkel al gezien er eentje in Rijsel en Amsterdam te vinden is. Je vindt er mooie hebbedingetjes aan nog mooiere prijzen. Link naar artikel: Søstrene Grene eindelijk in België.


Daarna ging ik door naar de opening van Studio A beauty Care Instituut waar ze Babor producten gebruiken. Events doen is superfijn, maar wel vermoeiend na een dag werken, file trotseren, foto's schieten en uiteindelijk weer naar huis keren met een bundel foto's. We doen het heel graag, maar ik was die avond zo moe!

Het weekend erna waren er Sinksenfeesten in Kortrijk. We zijn er niet heel lang gebleven, maar wandelden even rond om van alles te genieten. Het was ook onze eerste keer op de Leieboorden en het is naar onze mening erg geslaagd. Heel gezellig en het brengt de Broeltorens ook meteen helemaal tot hun recht.

Een dag in het weekend waar het weer zo mooi was dat we ze wel moesten spenderen op Avanco beach. Onze mannen testen maar al te graag de nieuwe blob uit.

De weken op het werk waren vooral in het teken van het schoolfeest. Daar komt heel wat voorbereiding bij en gezien het in het thema Middeleeuwen was zochten we de mooiste kleren uit voor onze kinderen om te dragen. Deze foto's haalde ik van de website van de school, dus zij zijn eigenaar. Zelf mochten we ook in het Middeleeuws thema rondlopen: heel wat gezweet & intussen een voldaan gevoel.

's Avonds bekomen van een werkdag met een poes op de schoot.

Yves Rocher lanceerde haar nieuwste ecologische shampoo waar de substantie zo geconcentreerd is dat je met één druppeltje je haar kan wassen. Zelf heb ik het nog niet getest, maar daar komt snel verandering in. Op het event leerden we meer kennen over gezond eten met bits&scraps, een gezonde levensstijl, ecologisch leven, enzovoort. Het event ging deze keer vlakbij mijn deur door, dus ik had enorm veel geluk. Het was er landelijk prachtig!

Het haar werd er ook prachtig gedaan. Zelf heb ik niet op de stoel gezeten, maar bloggercollega Petra wel. Supermooi lang haar... hair cravings!


Tot slot konden we ook een bloembommetje maken. Deze gooi je op een droevig plaatsje dat letterlijk opgefleurd mag worden. Deze bloemen zijn ideaal voor insecten. Het receptje fotografeerde ik zodat ik het nog eens opnieuw kan maken met mijn klasje. Lijkt mij enorm leuk als moeder- of vaderdagcadeau!


Bloggercollega galore: Sprinklesonacupcake (lifestyle blog), Joliette (beautyblog), EssentialHonesty (beautyblog) & DressesandDaisies (lifestyle blog).

Hoe zagen jouw voorbije weken eruit?