Lang geleden dat er nog eens een Outfit Of The Day online kwam. We mogen absoluut niet klagen over het weer van afgelopen periode. Het zonnetje schijnt en eigenlijk ben ik beschaamd over het feit dat ik koffie met een koekje bij mij heb als 4 uurtje terwijl ik deze post schrijf. Ook de outfit die ik vandaag draag heeft eerder een herfstige vibe, terwijl het nog zomer is. Een mix van allerlei stofjes, patronen en kleurtjes, but I love it!
De zomer zorgt voor eenvoudige, lichte kleding, terwijl de herfst eerder laagjes vraagt. Het was niet extreem koud die dag, maar gezien we laat ter plaatse zouden blijven, had ik wel een cardigan nodig. De cognac kleur konden jullie al in meerdere looks zien, dus kon deze body van Pieces niet in mijn kast ontbreken. Afwerken kan door een hoge broek of rok - mijn exemplaar is er eentje uit een oudere h&m collectie die steeds terug keert in hun collectie rond de kerstperiode. Verdere accessoires zijn een dagelijkse handtas van Liu Jo, een dierenprint pet (luipaard is helemaal in!) en cognac schoenen van Primark. Afgewerkt met een smile en oranje lipstick!


Body/Pieces (Zalando) - Rok/H&M - Trui/Only - Schoenen/Primark 
Petje/Primark - Handtas/Liu Jo - Uurwerk/Daniel Wellington
Lipstick/Bourjois (Kruidvat) - Mascara/Essence (Kruidvat)