Het bos staat er voor de tijd van het jaar nog groen bij. Normaal zouden de bladeren moeten verkleuren en overal in het rond moeten waaien. De haardjes kunnen branden, choco wordt gemixt met melk en mutsen worden uit een verstoft hoekje gehaald. De kledij die ik in deze fashion post draag, heeft heel wat trendstukken in zich, maar wel waar ik mij helemaal goed in voel.Wat hou ik van cognac kleuren en bruintinten. Persoonlijk vind ik ze mijn witte huidje flatteren en doen opleven. Het was niet makkelijk om mijn jeans op te geven voor deze look. Ik was bijna vertrokken met een donkergrijze jeans, maar bedacht mij nog. Om uit de comfort zone te stappen bestelde ik een geruite stoffen broek: een luchtige broek voor het warme, maar toch warme weer. Schoenen zijn afkomstig uit de Primark en de Donaldson jas is afkomstig uit de kringloopwinkel. Een mooie vondst, want het merk is al een tijdje niet meer verkrijgbaar wegens faillissement. Een vergane glorie met een kleine Mickey Mouse erop en dat terwijl ik eigenlijk wat boekjes voor de klas ging scoren.


1. Schoenen Primark - 2. Donaldson jas de Kringloopwinkel - 3. Broek NAFNAF Zalando 
4. Sweater Tom Tailor Zalando - 5. Ketting Luxedy - 6. Handtas Liu Jo