't Is weer die tijd van 't seizoen waar ik met een mandje alle kamers rondga om zo mijn favoriete producten bij elkaar te rapen. Het was even opletten, want ik had sommige producten van vorig seizoen opnieuw in het mandje gestopt. Terugleggen die handel, want er zijn ook onbekende nieuwigheden die de wereld nog moet leren kennen. Deze producten krijgen een ereplaats in de favorieten van de herfst, inclusief pompoen-cupcake. Over heel wat van deze producten schreef ik al een review, dus aarzel zeker niet om door te klikken!


Urban Decay Born to Run palette - Het meest gebruikte oogschaduw palette van het seizoen is het Born to Run palette. Best gek, want ik heb het al een hele tijd in bezit, maar vergat door de routine dat ik er nog moest over schrijven - Foei! Veel pigment, originele kleuren... waarmee je elke kant op kan. Ook wanneer ik andere personen moest opmaken, nam ik dit palette met veel plezier mee.

Louis Widmer - Door de koude dagen trok mijn huid en voelde het pijnlijk uit. Tijd om extra veel te smeren en oliën uit de kast te halen, dus. Ik kocht (opnieuw) de doucheolie van Louis Widmer om de huid te voeden en droogde het zelfs niet af na het douchen, maar liet het intrekken.

Kiehl's buttermask - Hier geldt hetzelfde als bij het bovenstaande product, want ook mijn lippen kregen het door de koude hard te verduren. Voor het slapengaan bracht ik wat van deze buttermask aan zodat de lippen 's nachts extra gevoed werden.

Solinotes parfum - Deze parfums zijn onderdeel van een hele collectie parfums die je kan combineren en mixen. Zo bekom je een walhalla aan geurtjes en kleurtjes, maar persoonlijk gebruik ik de geurtjes het liefst apart. De geurtjes die ik het vaakst droeg zijn Granade en Tiaré. 

Yves Rocher l'Eau de parfum Mon EvidenceHet parfum ontstond met dit idee: de natuur is volmaakt. Door geurnoten van de natuur toe te voegen, verkrijg je het gevoel van volmaaktheid. Het flesje zelf is puur, lieflijk en heeft een (essen)houten dop om het gevoel van de natuur te doen leven. Listerine Total care - Sinds een tweetal weken ben ik eigenares van een beugel - Joepie... Dat betekent dat ik extra veel tijd steek in het poetsen van de tanden, flossen, schrapen en spoelen. Ik kreeg verschillende staaltjes mee, maar was zelf toch het meest tevreden over het Listerine Total care exemplaar. Zoals jullie zien is het een klein probeerflesje, dus mogelijk ga ik een grote fles halen. Ik heb er immers veel nodig.

Essence camouflage matt concealer - Deze konden jullie al terugzien in een easy peasy everyday make-up look en eigenlijk is deze niet uit het bakje verdwenen. Het gaat om een budget product, maar toch heeft deze heel veel product in zich, werkt hij zuinig en dekt hij ontzettend goed. Hetzelfde geldt voor de insta liquid foundation van het merk.

Essence Insta-care lipstick - Een lippenstift met een verzorgend kantje en dus ideaal voor personen met broze lippen. Deze dekt goed en voelt net iets lichter aan dan een gewone lipstick. Het is ook een kleurtje dat heel goed past bij de herfst, dus droeg ik het daardoor erg vaak. Je kon het al eerder zien in de nieuwe producten Essence najaar '18 video.

F-oxy mascara Les Couleurs de Noir - Een mascara met een bruine kleur en eentje dat de wimpers voedt en herstelt. Deze ziet er heel natuurlijk uit en heeft alles wat ik zoek in een mascara.

Franck Provos Easy bun - Dit product konden jullie al in volle glorie aan het werk zien in de video van Di All about beauty hotel. Af en toe maak ik een knotje, maar met deze easy bun ging het net iets makkelijker, ziet het er mooier uit en blijft het langer zitten.

Anastasia Moonchild highlighter - Deze kreeg ik twee jaar terug van mijn mama tijdens een kerstig dagje Lille. Doorheen het jaar nam ik hem er vaak bij, maar nu gebruik ik nog enkel deze. Hij blijft ontzettend mooi en kwalitatief.


Welke producten gebruiken jullie dit seizoen vaak?