Momenteel weet het weer niet wat het moet aanvangen met het nieuwe seizoen. We gingen van een week bakken in de zon terug naar ijzige wind en regen. Het weer is ietwat gelijklopend met mijn leven: stabiel, dalen en ontzettend hoge pieken zoals een bijzondere vondst, bijvoorbeeld.


Door het plotse mooie weer profiteerden we er al van om te gaan toeren met de motor. Uiteindelijk is dat maar één weekend blijven duren, maar wat we kunnen meepikken, pikken we mee. Vanaf nu zie je steeds meer motards toeren door het einde van hun winterstop, dus autorijders: kijk goed uit!

We genoten niet alleen van het weer door met de moto te rijden, maar ook door eens te 'dineren' op het balkon. Misschien niet heel glamoureus maar wij twee kunnen enorm genieten van een vers brood, charcuterie en een tasje soep.

Een vriendin was nog niet langs geweest in het kattencafé in Kortrijk, dus besloten we daar ons brijpraatmomentje te houden. Ik kon het (uiteraard) weer niet laten om foto's en filmpjes te maken van ons bezoek.

Van de één op de andere dag zat mijn schouder vast waardoor ik genoodzaakt een weekje moest thuisblijven van het werk. Veel kon ik niet doen, ik zat immers geblokkeerd, dus maakte ik de agenda voor het komende schooljaar. Intussen is het beter door de lopende kinesitherapie, maar de pijn blijft nog nazinderen.

Voor mij een eerste uitstap naar Cirque du Soleil. Wat was ik weggeblazen van mijn stoel tijdens het optreden door de vele effects, kunsten, muziek, kunnen... Mogelijk gaan we volgend jaar naar een nieuwe voorstelling gaan kijken!

Tijd voor de lente met al de bijbehorende pastelkleuren. Wat hou ik enorm van dit mooie seizoen vol nieuw leven (en lachende mensen door de zon). Ook de schouw werd voorzien van nieuwe bloemen: paaslelies, narcissen, enzovoort.

Ook in de klas is het momenteel volop lente. De kleuters konden al zaaien, maakten een paasmandje en mogen nog eitjes proeven, kippen van dichtbij bekijken, enzovoort.

Mijn metekindje werd (wow) 11 jaar (al), dus dat gingen we een dagje vieren. We zijn nu een aantal dagen verder en ik zit nog steeds 'dik' van al het eten die we op die dag kregen.

Ik hou enorm van diertjes en ik wil er het liefst zoveel mogelijk. Diertjes zorgen voor haar in huis, allergieën, dus was ik zo vereerd toen ik met Thomas mocht samenwerken om hun stofzuiger uit te proberen. Momenteel is hij in de test, maar gezien ik hem nu al eens vermeld, weten jullie dat ik enorme fan ben.

En dan de grootste verandering naast het weer... de verandering van woonst. We hadden nu al een appartementje, maar omdat de ruimte te klein werd, moesten we uitkijken naar iets groters. Na ongeveer twee jaar zoeken hebben we een 'nieuw' huis gevonden. De compromis is al getekend, dus is het nu wachten op het moment van de akte en het overhandigen van de sleutels... heel spannend allemaal. We kijken er enorm naar uit!

Hoe was jullie afgelopen tijd?