Iedereen heeft van die producten die het eerste dienst doen als het snel (en goed) moet gaan. Hoe moe, verstrooid... eigenlijk kan het met de vaste hoop niet verkeerd gaan. Ik mag dan wel veel producten ontvangen als beautyblogger; ik grijp vooral naar dezelfde producten; wat stof leek voor een nieuw artikel.


The Body Shop Own Your naturals - Naast dit palette bestaat nog een tweede exemplaar die mij kon bekoren. Toch neem ik er het meest deze kleurtjes bij die makkelijk blenden, perfect bij elkaar passen en in no-time een leuke look in elkaar flansen. Dit palette bevat de 12 best verkochte The Body Shop oogschaduw.

Strengthening mascara essence - Deze mascara heeft de vorm van een pindanoot en ook de kam heeft een soortgelijke vorm. De substantie van het product in combinatie met de bijzondere vorm zorgt voor een verlengend effect, verdikt en maakt de wimpers pikzwart. Fijn in gebruik, budgetvriendelijk waarbij de wimpers niet samenklitten.

Essence Blush 40 Blossom me up - Een natuurlijk kleurtje die elke make-up look wel flatteert. Hij blendt ook nog eens makkelijk waardoor hij in no time op de wangetjes zit.

Paul & Joe Beauty Illuminating loose powder - Deze poeder is op basis van lavendelparels dat licht reflecteert, de huid verheldert en voor een sublieme teint zorgt. Het voelt zacht aan en zorgt voor een gezond ogende glans. 


Urban Decay All nighter fixing spray - Deze spray is vergelijkbaar met de all day fixing spray en werkt eigenlijk even goed. Doorheen de make-up jaren maakte Urban Decay al heel wat versies, geurtjes... van dit product. Het verfrist niet alleen na het make-uppen, maar zorgt er ook nog eens voor dat het langer blijft zitten.

Lottie London Slay All Day longwear matte liquid lipstick - Deze liquid liner zagen jullie al in veel favorieten-posts voorbij komen en nog steeds gebruik ik hem met veel liefde. Hij zit lang op de lippen, zorgt voor een mooie en natuurlijke kleur zonder dat je hem voelt zitten.

Essence camouflage matt concealer - Deze budgetvriendelijke concealer zorgt ervoor dat het blauw onder mijn ogen ferm vermindert. Hij blendt het makkelijkst met een blending spons (a la beautyblender) en wordt afgewerkt met een doorschijnende poeder (momenteel gebruik ik de versie van Paul & Joe Beauty die hierboven kort wordt vermeld) om langer te blijven zitten.

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil ZERO - Dit linertje gaat al jaren mee en is volgens mij één van de sterktste exemplaren uit het hele assortiment -ever. Je kan het gebruiken op het ooglid, vervagen..., maar zelf gebruik ik hem heel graag op de waterlijn. Er zijn maar bitter weinig eyeliners die een hele dag blijven zitten op mijn waterlijn, deze doet dat probleemloos. De eyeliner op de waterlijn zorgt er ook voor dat de ogen er wat kleiner uitzien, zodat lieflijk uitziende kijkers wat meer volwassen ogen.
 

Zoals jullie merken in onderstaande foto's: deze producten zorgen niet voor een full glam make-up look, maar voor een zacht, dagelijks make-upje. Deze make-up doe ik niet dagelijks op, maar pas ik toe als het net iets meer mag zijn. Eigenlijk is deze look zo  natuurlijk dat je hem voor het werk zou kunnen dragen... Jullie merken vast dat er ook wat producten terugkeerden uit de eerdere easy peasy everyday make-up-post van afgelopen zomer. Dit maakt nog eens duidelijk dat als ik favoriete producten deel het ook echt wel uber-duber-geliefde favoriete producten zijn.


Naar welke make-up grijpen jullie het meest als het iets meer mag zijn?