En of we er niet genoeg van kunnen krijgen: in de tuin, in het haar, op de schoenen, handtas, vest... Bloemenprints worden momenteel erg geliefd, dus heb ook ik er al heel wat van in de kast liggen. Een outfit met basisstukken wordt er meteen vrolijk door gepimpt zoals dit gloednieuwe oranje-vol-met-bloemen-exemplaar!En toen kwam Guustje even kijken wat we aan het doen waren... gedaan met kleding schieten. Of is een kat ook een perfect accessoire bij deze look? Let vooral ook op de eerste foto waar hij droog door het raam zit te kijken en zit te verlangen om de wijde wereld in te trekken. Terra Di Siena leerde ik kennen tijdens de zoektocht naar een jurk voor een aankomend trouwfeest - ik maak jullie al even warm voor een aankomend artikel - en ik werd meteen verliefd op de prints en de kleurenkeuzes van het merk. Zo hangt mijn kast al vol met bruin-, groen-, crème...-tinten die perfect bij de bloemenvest passen. Via Laupropos Instagram stories liet ik jullie de keuze maken uit vier looks met deze vest en kwam deze look als meest gekozen uit de bus. 


Ik was stiekem blij dat er niet voor een broek gekozen werd gezien het warme weer, dus combineerde ik de  vest met een groen rokje en T-shirt van Only. Het handtasje en de schoenen hebben allebei een cognac kleur wat ook perfect past bij de oranje vest. Na het aantrekken van de kledij vond ik dat er best een bohemian vibe was, dus besloot ik er nog een extra schwung aan te geven door een ketting in mijn haar te spelden.

1. T-shirt Only - 2. Rok Only - 3. Schoudertas C and A  - 4. Bloemenvest Terra di siena
5. Sandalen Primark - 6. Ketting + Oorringen SIX

Hoeveel bloemenprints heb jij in jouw kast hangen?