't Is zover, want de laatste dagen heeft het niet anders gedaan of pijpenstelen geregend en loeihard gewaaid. Dat wordt blaadjes bijeen rakelen, paddenstoelen spotten, schrikken van duizenden spinnen in huis en... herfstkleding aankopen. Jullie kunnen vast wel raden welk puntje ik het leukste vind.Eigenlijk is dit een eenvoudige combo waar ik een tweetal kleuren als basis nam voor het maken van de look. Een dikkere bruine trui van Zalando past perfect bij mijn fluwelen bruine Primark schoenen die ik al in huis had en het corduroy rokje past dan weer perfect met de zwarte rugzak. Bruin is deze herfst helemaal in; het brengt je meteen in de juiste (herfst)stemming. Wel grappig dat mijn mama volgende opmerking had over het rokje: "Tiens... ik had beter mijn oude rokken gehouden, want twintig jaar geleden droeg ik die ook."


Het rugzakje is er eentje die ik al een vijftal jaar in huis heb en van Primark komt. Heel vaak draag ik hem niet, zonde, maar ik grijp hem vooral bij een langere picknick wandeling. Het leek mij leuk om deze outfit eens te combineren met een rugzak in plaats van een gekende handtas.


1. Oorbellen SIX - 2. Schoenen Primark - 3. Trui Zalando - 4. Corduroy rok Zalando - 5. Polshorloge Zalando

Kopen jullie weleens iets nieuws als een nieuw seizoen begint?