HEMA is gekend voor gezellige hebbedingetjes voor elk seizoen. Voor de komende feestdagen hebben ze een heel leuk assortiment van tompoezen voor in de kerstboom tot een ouderwetse kerstmok. Ook in het make-up schap is veel leuks te vinden... dus doe ik deze verder uit de doeken in een kleine review en een mini tutorial. Kijken jullie mee?Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de Facebook pagina van Laupropos.

Hema Satin Matt lipbalm
Deze lipbalms hebben de vorm van een potlood en kunnen ook helemaal uitgedraaid worden door aan het kleurtje aan de achterkant van het potlood te draaien. Balms staan gekend voor hun doorschijnende dekking en dat is bij deze kleurtjes niet anders; het pigment is er zeker, maar steeds zie je er nog wat huid of lippen doorheen. Dit product brengt zacht aan, voelt zacht aan op de lippen en moet doorheen de dag opnieuw aangebracht worden gezien het vervaagt. Ik merk ook een kersensmaak/geur op bij deze producten.

Hema Easy rolling eyeliner waterproof
Een waterproof eyeliner die inderdaad een regenbui kan doorstaan. Bijzonder aan deze eyeliner is de vorm van de liner zelf. Bovenaan is een soort bolletje gevormd (een rollertje) waardoor je de eyeliner enkel in één richting kunt aanbrengen. Je kan er wel ontzettend fijne lijntjes mee trekken en zo een eyeliner opbouwen.


Hema Liquid highlighter
Een higligher in een tube. Doordat hij vloeibaar is, is hij ideaal om na het aanbrengen van de fondation, meteen aan te brengen op de jukbeenderen van het gezicht. Dit heeft een zeer natuurlijk glansje tot gevolg. Vervagen van het product kan met de vingers, een beauty blender of met een kwast. Je hebt ook maar een mini druppeltje nodig om een groot oppervlakte mee te beglimmen, dus je mag best bespaarzaam omspringen met het product.

All in 1 glitz, face gloss
Deze gezichtsgloss kan elk gezichtsdeel doen glitteren. Zelf pakte ik het iets subtieler aan door de gloss aan te brengen op de oogleden. Ook zou je de gloss kunnen aanbrengen bovenop een make-upje met oogschaduw om meer glans te creëren. Zin om je lippen en highlighter ook meer glans te geven? Ga je gang.

Highlighter brush
Eens stevige kwast met de nodige versierseltjes in het handvat - Lekker kerstig. De haartjes zijn synthetisch waardoor ze iets stugger zijn in gebruik.


Satin Matt lipbalm - € 4,75-
Easy rolling eyeliner waterproof - € 6,00-
Hema Liquid highlighter - € 5,50-
All in 1 glitz, face gloss - € 4,75-
Highlighter brush - €?

Welk make-upje brengen jullie aan komende feestdagen?