Het is nog steeds onwerkelijk, maar begin oktober kregen we een wel heel vroeg kerstcadeautje te horen. We hadden niet heel lang terug beslist om voor een kindje te gaan en blijkbaar was moeder natuur helemaal akkoord met die keuze. Rond 21 mei mogen we namelijk ons eerste kindje verwelkomen. Vanaf nu mogen we het nieuws ook delen met jullie...

Het eerste kerstevent van het jaar stond op het programma en dat was er eentje van Yves Rocher. Echt een dikke 10 voor inkleding, want wat was het er gezellig. We leerden niet alleen de nieuwe producten kennen, maar konden ook deelnemen aan verschillende workshops om bijvoorbeeld christmas stockings te maken, een doosje van de adventskalender in te pakken, enzovoort. Ook de aanwezige bloggers waren toppertjes.

Een leuke tip die we meekregen van Yves Rocher is het verder pimpen van de kleine cadeautjes die je in de Yves Rocher adventskalender vindt. Dit zijn mijn twee exemplaren.

Vriendjelief was jarig, dus dat moet gevierd worden. Ik organiseerde een verwendagje van ontbijt in Viva Sara Kortrijk tot het avondeten. Doorheen de dag bezochten we het museum van Passchendaele, bezochten we In de Vrede die je bij brouwerij Westvleteren vindt (één van de beste bieren van België) en meer.

Ik ging voor de eerste keer langs bij de boekenbeurs; drie hallen volgestouwd met allerlei boeken voor groot en klein. Voor mij was het bezoek een echt feestje en ik kwam zelfs een vriendje uit de klas tegen: Jules!

Nog even een thema avond rond hoogbegaafdheid bij kinderen bijwonen, gegeven door een lieve collega. Wie interesse om deze avond ook te volgen (en in de buurt van Kortrijk woont) kan hen vinden onder 'Growth Mindset Coach'. Ik ben alvast met een rugzak vol nieuwe indrukken vertrokken.

Ook onder vrienden moest de verjaardag van mijn vriend gevierd worden. So we did...

Kringloopwinkelen met mijn tante, gevolgd door een lekkere pannenkoek. Ik kon heel wat leuke spulletjes scoren voor mijn klasje en Ik verlang al tot ze ermee kunnen spelen!Hier ben ik dan! Mijn mama en papa wisten al een tijdje van mijn komst, maar ze moesten hun tanden nog even op elkaar klemmen voor het grote publiek. We namen de foto's bij de Cordoba kabelbaan, gekend bij liefhebbers van de serie 'Eigen kweek'. Een gezellige namiddag en meteen een leuke manier om ons wondertje te delen met de wereld. We kunnen alvast niet wachten tot mei!

Hoe zag jullie maand eruit?