Heel vaak krijg ik apart te reviewen producten opgestuurd, maar omdat het wat gek is om een volledig artikel te wijden aan één product laat ik ze soms links liggen. Tijd om eens een handjevol van die producten uit te proberen met behulp van een eerste indruk artikel en bijbehorend filmpje met mooie merken als l'Oréal Paris, NYX Cosmetics, Le papier en Be Creative makeup!Loreal Paris - Individual Eyeshadow 'Extra' & 'Commander'

Gezien ik zelf het liefst paletten gebruik, komt de individuele oogschaduw minder aan bod. Het is maar waar je voorkeur ligt. Deze beide kleurtjes zijn onderdeel van een veel groter assortiment, maar zijn tegelijk ook twee kleurtjes waarmee je al een mooi make-upje kunt maken. De bruine kleur gebruikte ik in de ooghoek en de gelige kleur op het ooglid en wenkbrauwbot. Beide kleurtjes zijn heel gepigmenteerd, iets harder van structuur, maar nog steeds makkelijk om te vervagen na het aanbrengen. Het enige minpuntje (voor mij) was de vele glitters die het product bevat. De naam zegt het zelf: foil eyeshadow, maar dan had ik wel graag wat meer foil gezien en minder glitter; vooral bij de kleur 'Extra'.


Nyx professional makeup epic ink liner
Een liner met een fijne punt en in de vorm van een pen. Fijnste aan deze liner is dat er meteen een pikzwart lijntje uit komt en zeer dunne lijntjes trekt. Hierdoor kan je opbouwend de eyeliner aanbrengen. Weinig op aan te merken.


Be creative Neverending lengthening mascara
Ik ben een erg moeilijke als het op mascara aankomt en heb vaak al snel favorieten aangeduid. Het is al lang geleden dat ik een goede mascara tegen kwam, dus eigenlijk was deze vondst een verademing. De spoolie is dik en neemt daardoor de kleinste wimpertje mee, een intens zwarte kleur en geen klontertjes. Na het maken van het filmpje verdween hij in mijn dagelijkse make-up tasje.


Le papier glossy lipstick in dusty rose
Het product deed ik vlak hiervoor uit de doeken, maar probeerde ik wel voor het eerst uit in dit filmpje. De glossy kleur werd verrijkt met jojobaolie, amandelolie en sheaboter waardoor het gevoel op de lippen zacht (en niet uitdrogend) is. Fijn is dat de lipstick 100% zero waste is, vegan en biologisch afbreekbaar. Een uitgebreider review bij Le papier matte en glossy lipsticks.


NYX professional makeup setting spray matte
Eentje waar ik minder tevreden over was en die nog steeds mijn all time favoriete exemplaar van Urban Decay niet van haar troon kan stoten. Het product doet wel haar werk, laat het gezicht er enige tijd mat uitzien, zorgt ervoor dat make-up gefixeerd wordt, maar spuit zo vervelend dat vooral mijn vloer i.p.v. mijn gezicht nat werd.

l'Oréal Commander, Extra - Nyx professional makeup epic ink liner -Le papier glossy lipstick in dusty rose

Wat was jullie eerste indruk van deze producten?