Nog mensen die al wat lentecollectie hebben gekocht en aan het wachten zijn op het eerste zonnestraaltje om in die nieuwe kleding te springen? Zo was het tijdens de regendagen een dagje mooi weer en besloot ik al meteen mijn nieuwe jurkje aan te trekken. Ik kreeg heel wat vragen over waar het vandaan kwam, dus giet ik het in een artikel met een kleine lente-vibe.Het jurkje is afkomstig van H&M en had ik al een paar keer in mijn handen in de winkel. Na het voor een derde keer te passen, besloot ik het toch maar mee te nemen. Het fleurige roze kleurtje heb ik nog niet in mijn kast en kan ik met heel wat stukken combineren. Het jurkje zorgt ervoor dat je meteen helemaal gekleed bent en eigenlijk enkel nog schoenen en een tasje mist. Schoenen bestelde ik bij Zalando - mijn vorige sneakers waren echt aan vervanging toe - en ook het tasje van Michael Kors is daarvan afkomstig.


1. Jurk met V hals H&M - 2. Michael Kors white butterfly handbag Zalando - River Island sneakers laag Zalando