Jullie vroegen mij welke crèmes ik dagelijks gebruik om mijn huid te hydrateren - of nee... toch niet. Toch heb ik het privilege om heel wat producten te testen en daaruit de favorietjes in mijn dagelijkse routine te stoppen. Heel wat merken zullen jullie dubbel zien terugkeren in producten, maar dat wil duidelijk zeggen dat ik ze echt goed vind voor mijn extreem droge huidje.Mylène night repair plus - Wie een hele droge  huid heeft, kan als tip gebruiken om 's nachts een extra dikke crème aan te brengen. Zo heeft het product goed de tijd om in te trekken en de huid intens te voeden. Deze nachtcrème van Mylène werkt tegen de veroudering van de huid doordat het de huidcellen stimuleert om zichzelf te vernieuwen, dus 's ochtends sta je op met een zijdezacht huidje. Ook wil ik een +10 geven voor de verpakking die er niet alleen heel mooi uitziet, maar ook high-end werkt door de zeer hygiënische draaidop met pompje.

Vichy masque minéral désaltérant - Dit masker dient om de poriën te zuiveren en gebruik ik vooral graag omdat het zo fris aanvoelt. Je brengt het masker aan in een dunne laag met focus op de t-zone (daar zitten meer verstopte poriën). Na 3-5 minuten mag je het masker afspoelen met warm water en kan er nog eens overgaan met een tonic.

Kiehl's eye treatment with avocado - Over de grote lijn heb ik een dunne huid, maar rond de ogen is het nog een stukje dunner waardoor crèmes daar sneller worden opgenomen - en ook extra voeding kunnen gebruiken. Deze oogcrème heeft een stevige structuur en dien je even op te warmen tussen de vingers.


Kiehl's Calendula serum - infused water cream - Eigenlijk vind ik alle producten van de calendula lijn wel goed. Zo gebruik ik zowel de toner als foaming cleanser vaak om het gezicht te reinigen en na het reinigen kan ik dit serum gebruiken. Het serum dient om de huid tot rust te laten komen waardoor het egaler oogt, een natuurlijke glow krijgt, roodheid en droge lijntjes vermindert.

The Body Shop Almond milk & honey body butter - Zowel amandel als honing zijn ingrediënten die gekend zijn om een droge huid te hydrateren. De body butter hydrateert de huid heel lang en trekt heel gemakkelijk in. De geur hiervan is heel zacht en zoet.

The Body Shop HEMP body butter - Ideaal voor droge huidjes door de toevoeging van shea butter, cacaoboter, hennepolie, soja olie, glycerine, paranootolie, bijenwas, olijfolie en vitamine E. De butter smelt heel snel in de huid waardoor droge plekjes meteen heel wat aangenamer aanvoelen. De geur bij dit product is nogal kruidig.

Welke skincare producten gebruiken jullie?