Nu we kerst vanuit ons kot moeten vieren, kunnen we dat schaamteloos vanuit onze pyjama doen. Toch kan ik enorm genieten van het uitproberen van nieuwe make-up en mij net iets meer opsmukken dan anders. Make-up therapie me-time ofzo... Ik nam mijn nieuwste producten van Kruidvat erbij en ging aan de slag met oefenen voor kerst en nieuwjaar.


Voor we beginnen met de make-up geven we eerst de huid nog eens een boost. Een maskertje van Garnier (de hydra boost) werkt daar perfect voor en kan je nog eens aanbrengen tijdens het lezen van een boekje met een kopje thee. Als de kinderen meewerken, tenminste...-Mommy stuff-. Het oogserum van het huismerk Kruidvat zorgt voor een wakkere blik en een fris gevoel voor je aan de opsmuk begint.


Make-Up Revolution is een merk die al lang in mijn make-up kast zit. Het make-up biedt een goede prijs voor degelijk materiaal en heeft een uitgebreid gamma kleuren dat veel pigmentatie bevat. Ook het vervagen van harde randen gaat heel makkelijk mits het gebruik van goede kwasten (ik kan deze van Essence aanraden). Een stevige zwarte eyeliner erop en mascara van Essence werken de boel af. Verder gebruikte ik ook een lipstick van Essence en een potloodje eronder zodat het langer zou blijven zitten (en het eetmomentje zou overleven).

Fijne feestdagen!
Soigneer jezelf en jouw gezinnetje!