Dit weekend kregen we al een voorproefje van de warme lentezon. We zitten nog steeds met zijn allen in ons kot en ik merk dat velen beginnen te hunkeren naar warmer weer zodat we weer onze neus kunnen buiten steken (zonder dat we een verkoudheidje vangen). Het is zelf al mogelijk om jurkjes uit de kast te halen, mits het gecombineerd wordt met een warmere trui zoals deze van Primark.


Even een kleine sidenote voor we beginnen: "Welkom in de slaapkamer!" Wie herkent de boekenkast met bureau nog die we eerder in elkaar hebben geknutseld? Heel veel boeken hebben we helaas nog niet, maar een extreem grote tv erop wel. Blijkbaar zitten onze prioriteiten rond 'de boekenkast' niet helemaal goed. Ontspannend is het wel na een werkdag om heerlijk onder de wol te kruipen en nog een serie'ke mee te pakken.


De kleuren van het jurkje gaan van donkergroen naar een tikkeltje roze in de bloemen. Dit jurkje leek mij ideaal om te combineren met de trui gezien dezelfde donkergroene kleur terug komt. Door dezelfde kleuren met elkaar te combineren komt een outfit vaak helemaal tot haar recht. De trui is net een tikkeltje anders dan mijn eerdere exemplaren in de kast gezien deze wijd is uitgesneden aan de nek en brede ballonmouwen heeft. Afwerken deed ik met witte sneakers, een zwarte tailleriem met gouden details en een kettinkje waarop de geboortedatum van onze dochter gegraveerd staat.


Wat ben ik blij dat het weer mogelijk is om jurkjes te dragen en niet per sè te combineren met een kousenbroek of panty. Een dikke trui erboven is wel nog nodig, maar gezien een trui makkelijk te combineren is met een jurkje stiekem toch een meevaller. Als de kleuren van de trui wat overeen komen met de kleuren van het jurkje zit het meestal wel goed. Ik ben alvast fan van deze combo.

Trui - € 19-