De lente gaf hier en daar een mooie zonnige dag, dus hopen we dat de zomer dat ook snel zal doen. We blikken terug op de eerste verjaardag van onze dochter, een uitje naar Gent en het uitzwaaien van mijn eerste kleuterklasje.

.
.
.
Hé 't is ok om af en toe de kleine weg te brengen en quality time te nemen als mama en papa. We houden ervan om eens rond te wandelen in de pittoreske straatjes van Brugge. Gezien er nog steeds weinig toerisme is in Brugge een zeer rustgevende uitstap.

Baby date met een vriendinnetje en haar mooie dochter. Het was best druk op het gekozen speelplein, maar dat maakte het niet minder leuk.

Mijn eerste moederdag. Vorig jaar beviel ik namelijk net na Moederdag waardoor ik dit bijzondere momentje een jaar later voor het eerst mag beleven. Ik kreeg een mooi cadeau van de crèche, ontbijt op bed en een badrekje die ik al heel lang wilde van mijn man.

Lief hé, zo'n mini handje.

En toen werd onze dochter één. We maakten er een verjaardag weekend van zodat we het konden vieren in bubbels. Heel wat meer details en uitleg over het hoe en wat schreef ik al eerder in een artikel onder de naam Baby wordt 1 jaar ideeën en traktaten (thema feestbeesten).

Het werd een warme, maar enorm leuke sportdag op school. Dankzij een doorschuifronde mochten onze kleuters op de draaimolen, springkastelen, turnen in een omloop, waterspelletjes spelen, op ontdekkingstocht... Een hele intense, maar wel extreem leuke dag!

Het eerste shop-uitje na meer dan een jaar veilig thuisblijven in de bubbel. We gingen een dagje naar Gent om eens gezellig te gaan shoppen. Iets waar ik enorm naar uitkeek, maar ook spannend was gezien we onze dochter meenamen. Ze deed het super flink en keek haar ogen uit. Uiteindelijk heeft ze ook een mini dutje gedaan in de buggy, dus hoera!

Veel profiteren van het zomerse weer konden we nog niet doen, maar vanaf de zon scheen speelden we buiten.

Anne-Marie haar haartjes werden toch net iets te lang. Vervelend hoe het voor haar ogen hing, dus gingen we naar de kapper. Ze deed het super flink (Bumba kijken was de bom) en er was zelfs een schattig hondje.

De eerste vaccinatieprik is een feit. Bedankt aan de goede organisatie van Vaxpo.

En toen was het tijd voor de zomervakantie. Fijne vakantie lieverds en tot in september!

Wat zijn jullie vakantieplannen?