Met een drukke periode achter de rug is het genieten om even neer te zitten en een kleine recap te tikken over afgelopen tijd. Zo werd onze dochter eindelijk gedoopt, komen de events rustig op gang en staan er weer quality time uitstapjes op het programma.

.

.

.
Na een tiental jaar bloggen, heel wat heen-en-weer rijden, events doen... besefte ik tijdens de corona periode dat ik iets teveel hooi op mijn vork nam. Enkel de interessantste events (en die niet te ver van mijn deur liggen) neem ik nog aan en deze was eentje om terug de spits af te bijten. Heel gezellig, heel wat interessante merken, goed eten... zoals het moet zijn. Dikke pluim aan de organisators.

Intussen is de dochter richting 1,5 jaar aan het gaan, dus werd het hoog tijd om een doop te plannen. Gezien we daar graag een feestje (zowel doop- als babyborrel) aan wilden koppelen, hebben we gewacht tot dat weer mocht. Een eenvoudige formule in de tuin met wat versiering, pizza, broodjes, gezellig bijkletsen... Het deed zoveel deugd om iedereen terug te zien. Voor velen was het de eerste ontmoeting met onze dochter...

De dag nadien hadden we de tijd om alles eens goed uit te pakken en te bekijken. Wat werd ze verwend!

Als we kunnen, pikken we graag een motortreffen mee. Dat houdt in dat je mits inschrijving een aangegeven weg kunt volgen en zo een hele mooie motorrit kunt doen. Zo sponsor je een bepaalde motorclub (de opbrengst hiervan ging naar het onderzoek voor MS) en heb je er zelf ook iets leuks voor terug. 

Na het werk op vrijdag *gingen we met het hele gezin (minus Guustje de poes) richting Ardennen voor een weekendje vermaak. We gingen wandelen, genoten van de natuur... Bij één wandeling waren we niet heel goed voorzien met de kleding gezien we dachten dat het om een rustige vlakke boswandeling ging. We mochten over rotsen klimmen en deden dat in zondagse schoenen en een potlood rok!

Ik mocht een nascholing bijwonen over spelen in de wildernis en risicovol spel. Een heel leerrijke dag waar we zelf veel mochten uitproberen. Zo mochten we 's morgens zelf vuur maken voor de koffie en bakten we 's middags broodjes op het vuur.

Nog eens richting Gent voor een mini bijeenkomst door bloggers voor bloggers. We babbelden over onze hobby onder een drankje. Het werd een gezellige middag die beëindigd werd door een groepsfoto (waar eigenlijk niet iedereen op staat). Voor herhaling vatbaar me dunkt.

Hoe waren jouw eerste herfstmaanden?