Creatieve zielen opgelet, want als je heel veel energie haalt uit DIY'en, projecten, how-to video's bekijken... dan is dit vast iets voor jou. Zo kwam ik Spot Workshops tegen die heel wat knutselmogelijkheden op een rijtje zet...


Over Spot workshops - Spot workshops wil vooral inspireren en iedereen een me-time momentje gunnen. Zo kan je door een heel uitgebreide lijst van verschillende ondernemers scrollen en zo een favoriete workshop kiezen (online, offline, in de buurt...). Gezien hun nieuwe jasje (dat in oktober 2021 werd gelanceerd) willen ze bezoekers een nog betere beleving geven om een workshop te boeken. Om de lancering te vieren, lopen er een tweetal weken lang leuke acties.

Persoonlijk raak ik steeds geinspireerd bij het leren van nieuwe dingen, volgen van workshops, spreken met andere DIY liefhebbers... Creativiteit steekt aan om zelf ook de handen uit de mouwen te steken, dus wilde ik heel graag een workshop boeken. Helaas paste geen enkele van het aanbod in mijn drukke agenda, maar gelukkig zijn er ook leuke boxen te verkrijgen waardoor je thuis aan de slag kunt. Via Spot workshops kreeg ik te horen over Pipal leaf, om eigen huid- en haarverzorging te maken, en stond mijn keuze vast. Bij de box kreeg ik ook nog een privé mailtje binnen met een handige video over hoe alles gemaakt moest worden.


Pure me-time@home, maar natuurlijk kan je ook de deur uitgaan om een workshop te doen. Kijk gerust even rond in het uitgebreide aanbod op Spot Workshops.

Happy DIY!