We zitten al een tijdje met zijn allen door de ruit te kijken tot de zon schijnt. Ook op Roosfleurig zijn ze druk in de weer met het assortiment naar eentje van het voorjaar te veranderen. Eindelijk weer heerlijke jurkjes en frisse kleurtjes! We hunkeren ernaar!

Over Roosfleurig - Collega blogger Ellen kreeg regelmatig vragen over haar kleding waardoor het haar leuk leek om in oktober 2020 zelf een webshop op te richten en eigen kleding te promoten. Een nieuw avontuur, maar wel eentje met succes, want een tijdje later kocht ze een eigen handelspand aan die ze omtoverde tot een prachtige Roosfleurige winkel in Geraardsbergen.

Een gezellig winkeltje om in te snuisteren waar je naast kleding ook schoenen, juwelen, make-up (Malu Wilz) en kleine deco als kaarsjes kunt vinden. Het is voor mij al een gewoonte om wekelijks de webshop of social media te bekijken, daar er elke week nieuws wordt toegevoegd. Een vrolijk jurkje en bovenstuk zaten al snel in het winkelmandje.
Blouse odeth
Deze blouse heeft een ronde hals en lange mouwen en echt ideaal om aan te hebben tijdens de werkdag in de klas. Zit super comfortabel (zit wat stretch op) en wast makkelijk. Achteraan zit een slit met een knoopje. Meestal combineer ik deze met een eenvoudige jeans en schoenen 'amour' die ik ook bij Roosfleurig kocht. Ze passen namelijk super goed samen.

Tip - Ellen ook make-up workshops aanbiedt? Hierbij krijg je in kleine groep de hele collectie van Malu Wilz te zien, krijg je persoonlijk advies over welk product het best bij je past, korting en een goodiebag met een cadeaubon en mascara, inclusief hapje en drankje.
Jurk elara
Een oranje jurk met een V-hals en knoopjes tot aan de taille. Dit jurkje zorgt meteen voor een vrolijk lente gevoel door het speelse einde in de rok en het frisse kleurtje. Het mag net nog iets warmer zijn om dit jurkje te dragen, dus we kijken uit naar meer zon! Ik ben er zeker van dat dit jurkje tijdens de zomermaanden extreem veel gedragen zal worden en werd al bedolven onder de complimentjes over het felle kleurtje dat mij goed past.
Wat ben ik weer blij met de aankoopjes! De kledij en schoenen bestaan weer uit kwalitatieve materialen. Stiekem zou er weer eens een bezoek aan de winkel moeten gepland staan, want daar ervaar je naast een gezellige babbel, gezellig rondneuzen ook echt de klantvriendelijkheid en hulp van eigenares Ellen. Mijn goede gewoonte om alles wekelijks eens te bekijken, is er eentje om over te nemen.

Meer informatie op Roosfleurig