zaterdag 15 september 2012

Curasano spraytan express - review

Nu het zonnetje wat minder begint te schijnen en de dagen korter worden is het geen makkelijke klus meer om bruin te worden. Eigenlijk is het voor de witte huidjes al helemaal moeilijk om zonder verbrand te worden een egaal mooi en gezond kleurtje te krijgen. Misschien kan deze Curasano spraytan express wel wat hulp bieden.
Wat er belooft wordt
Ik moet toegeven dat dit mijn eerste ervaring met zelfbruiner is. Ik ben van nature erg wit en ben eigenlijk altijd zo geweest. Bruiner worden in de zomer is niet voor mij van toepassing en als het dat wel is blijft het binnen de perken. Wat ik wel krijg zijn sproeten... Deze spraytan express zou voor mij een gloednieuwe stap zijn, wat mij nog meer nerveuzer maakte om het uit te proberen. Het product belooft alvast heel wat positieve dingen. Een korte samenvatting:

*Zorgt onmiddellijk voor een mooie gebruinde tint.
*Voed de huid door een rijkelijke samenstelling met o.a. Alo Vera, Vitamine E, en Ginseng.
*Eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen.
*Natuurlijk en langdurig  resultaat.
*Gezonde en veilige behandeling voor de huid.
*Voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten.
*Geschikt voor alle huidtypes.
*Fantastisch gevoel, je voelt en ziet er goed uit !
*Hoog gehalte aan zuivere DHA 9%.
*Gelijkmatige dekking zonder strepen of vlekken.
*Geurloos
*Het gezonde alternatief voor de zonnestralen of zonnebank.
*Droogt snel en zonder vlekken.
*Bevat geen conserveringsmiddelen.
*Mag veelvuldig gebruikt worden.
*Duurzame en verder resultaat over meerdere dagen.


Het product
De flacon bevat bevat 200 mililiter en draagt op de achterkant een handige gebruiksaanwijzing. Deze gebruiksaanwijzing is wel in het engels, dus als je die taal niet goed kent kan ik je aanraden om de nodige informatie op de site van curasano na te gaan. Daar staat een vertaalde versie bij.

De handschoen
De handschoen is zo zacht als een babyhuidje, dit komt doordat hij gemaakt werd met microvezels. Het zorgt ervoor dat je wat moeilijkere bereikbare plekjes kunt bereiken. De zachtheid maakt het extra plezierig om de bruiner aan te brengen. Binnenin zit een soort schuim die voorkomt dat je handen vuil of bruin worden tijdens het aanbrengen van het product. Het is namelijk geen zicht om met bruine  handen rond te lopen, omdat het verraad dat je zelfbruiner gebruikt. 

Aanbrengen van het product
Voor je het product aanbrengt is het een goed idee om je lichaam nog even te scrubben. Er bestaan vele scrubs die goed werk leveren. Zo krijg je een nog mooier resultaat. Vergeet de tan ook niet goed te schudden voor je gaat sprayen.

Het product op een gelijkmatige manier aanbrengen gebeurde heel erg vlot. Een tip is om de vloer te bedekken met een handdoek of een ander voorwerp zodat er geen spray op de grond kan komen. Ik weet niet of de spray makkelijk vlekken maakt, maar iemand vertelde mij ooit dat het beter is om te voorkomen dan om te genezen. Ik spray'de eerst voorzichtig een beetje product op mijn benen. Hiervoor liet ik ongeveer 30 centimeter tussen de spray en mijn been, want dat wordt ook gevraagd op de gebruiksaanwijzing. Ik begon in cirkelbewegingen het product te verspreiden over mijn been met de handschoen en kon alles makkelijk gelijkmatig verdelen. Het product drong snel in mijn huid en toen ik vijf minuutjes later voelde, voelde mijn been superzacht aan. Het product leek niet eens meer op mijn been te zitten, maar zichtbaar was het wel. Mijn witte beentje was niet meer. Het is goed om tijdens de eerste uren contact met witte stoffen te vermijden, want het is mogelijk dat het product nog afgeeft, al lijkt het ingedrongen te zijn. Ook douchen na een behandeling is geen aanrader, want het product moet de tijd krijgen om in je huid te dringen.

Ziehier het resultaat op mijn rechterbeen. Ik heb niet overdreven met aanbrengen, omdat ik een zo natuurlijk mogelijk resultaat wilde. Ik kon het product makkelijk gelijkmatig verdelen over mijn been en al snel wreef ik de rest van mijn lichaam ook in met de bruiner, wat ook een natuurlijk bruin kleurtje (zonder geurtje) achterliet. 

Curasano spraytan express ja of nee?
Ja! Ik kan niet geloven dat ik dit niet eerder geprobeerd heb. Misschien was ik bang voor het onbekende, maar door Curasano ben ik volledig overtuigd. De bruinere teint die je krijgt komt enorm natuurlijk over en verraad niet dat het om een zelfbruiner gaat. Het product is heel makkelijk aan te brengen en neemt ongeveer een kwartiertje tijd in beslag. Je kan de spraytan zelf  aanschaffen in speciaalzaken (meer info) of online op curasano.info voor 39,95 euro. De prijs van de handschoen bedraagt 9,95 euro.

Pluspunten
  • *Makkelijk aan te brengen
  • *Natuurlijk resultaat
  • *Veel product
Minpunten
  • *Niet heel goedkoop

Enkele links
Voor meer informatie over het product kan je terecht bij de website van Curasano. Ook als je vragen hebt kan je altijd bij hen terecht via het tabblad 'contact'.

"Gebruik jij zelfbruiner?"
© Laupropos | All rights reserved.