maandag 24 september 2012

Fleurige make-up producten

Ik hoor vele beautybloggers vertellen over hun favoriete lade in hun make-up kast. Vaak komt de lipgloss lade als grote winnaar naar voren, omdat het de meest fleurige kleurtjes bevat. Ik grabbelde mijn fleurigste make-up bij elkaar en ging aan de slag.I love cute stuff! Toen ik deze parfum spotte wilde ik hem meteen halen. Kokosnoot is mijn favoriete geur, maar als je kokosnoot en een prachtige verpakking vol cuteness met elkaar samenbrengt ben ik niet meer te stoppen. Deze Harajuku lovers' parfums zien er enorm lief uit. Je kan waarschijnlijk zien dat de rechtse parfum zo goed als leeg is, maar toch krijg ik het niet over mijn hart om hem weg te gooien. Dat zou ik een enorme zonde vinden... Gelukkige is mijn kokosnoot geurtje (linkerkant) nog lang niet leeg.


De lipgloss lade is een feest van kleuren. Het is stiekem gewoon fijn om deze lade open te trekken, even te genieten en daarna gewoon weer dicht te doen. Mijn lipgloss stash houdt zich wat binnen de perken, maar ik weet dat velen onder mijn lezeressen een stash lipglossjes hebben om 'u' tegen te zeggen. Een festijn van kleurtjes. Cute!

Nog een lade vol kleurtjes is de blush lade. Oranje, roze, rood, peach ... noem maar op! 

Glitter kan er enorm lief uit zien als je het op de juiste manier gebruikt. Je kan glitter gebruiken in je ooghoeken of op je oogleden. Overdaad schaadt, maar als je het op een leuke en creatieve manier aanbrengt kan je normaal ogende look veranderen naar een cuteness overload look. Let wel op met fall out. Een tip hiervoor is om wat poeder op je wangen te doen alvorens je de glitter gebruikt. Als je fallout krijgt door de glitter kan je hem dan probleemloos wegvagen met een kwast of een fan kwast.


"Zo, dat waren mijn schattigste producten. Welke zijn die van jou?"
© Laupropos | All rights reserved.