donderdag 6 september 2012

Sans-Online.nl - bestelling

Sans-online is een winkel waar je prachtige kleding online kunt kopen. Het is een ware thuishaven voor jong en oud, omdat er voor ieder wat wils te vinden is. Ook ik vond er meteen heel wat leuke spulletjes en plaatste er uiteindelijk een bestelling. Die ervaring deel ik maar al te graag met jullie!
Kiezen, wikken en wegen

Het shoppen op Sans-online.nl is enorm fijn. Je wordt als het ware naar de leuke artikels gezogen en zal snel iets in je mandje laten verdwijnen. De site heeft heel wat verschillende merken te bieden zoals Vero Moda, Only, Vila, Object, Pieces, Esprit, Jack and Jones, enzovoort. Er is een variatie te vinden voor jong en oud, dus iedereen kan er zeker terecht. Bij mij spraken vooral de merken Only, Vero Moda en Pieces mij aan, daar het mijn favoriete kledingsmerken zijn. Alle merken die verkocht worden tonen enige kwaliteit. Je weet dat je sowieso niet kunt misgaan door een kledingsstuk op Sans-online te kopen. De foto's die op de site te vinden zijn van de producten zijn heel kwaliteitsvol. Als je op een bepaald product klikt dan kan je dat bekijken in de verschillende kleuren waarin het verkrijgbaar is. Als je verder doorklikt krijg je nog meer foto's over het product te zien en krijg je er duidelijke informatie over. Je zal merken dat je meteen heel wat gedetailleerde info krijgt over het product, het merk, basisproduct, enzovoort. Een voorbeeld van de productinformatie:
100% Viscose: T-shirt van EDC. Het T-shirt 082CC1K039 heeft een boothals en lange mouwen. Op de voorkant is het T-shirt voorzien van een klein zakje op de borst. Verkrijgbaar in het roestbruin.

De site kan op vele manieren bekeken worden en daarvan heb ik naar hartelust van geprofiteerd. Je kan enkel de producten voor de heren of dames bekijken, maar je kan ook enkel de producten in de sale bekijken. Ook dit kan weer door dames en heren gesplitst worden en kan nog eens verder gesplitst worden onder verschillende rubrieken zoals broeken, blazers, enzovoort. Een groot voordeel aan Sans-online.nl is dat ze heel wat leuke producten in hun Sale rubriek aanbieden. Ik merk dat deze rubriek vaak aangevuld wordt, dus het is geen slecht idee om er af en toe er een kijkje te gaan nemen.

Het winkelmandje in

Het grote assortiment, de prachtige kleren en de leuke accessoires deden mij constant in twijfel staan. Ik vond zoveel spulletjes leuk op de site dat ik het heel erg moeilijk vond om een keuze te maken.  Toch werd ik getrokken naar de merken Only, vero moda, pieces en Vila. Ik koos uiteindelijk 4 producten: een broek van Vila, een armbandje van Pieces, een blazer van Only en een tank top van Vero Moda. Daarna rekende ik verder af en betaalde ik alles met een overboeking. Je kan natuurlijk op andere manieren betalen zoals met ideal, master card en visa card. Omdat ik ongeveer 50 euro moest betalen waren de verzendingskosten gratis. De verzendingskosten naar België worden namelijk gratis vanaf een aankoop van 40 euro. Als je niet aan een bedrag van 40 euro komt, dan moet je een extra 7 euro betalen. Naar Nederland is dit vanaf 25 euro, anders wordt er een extra 2,50 euro aangerekend. 

Na mijn betaling kreeg ik meteen een bevestiging van de order. Mijn goederen werden gereserveerd, dit omdat de betaling met overboeking enkele dagen kan duren en ik mijn producten probleemloos zou krijgen. Overboeking was de enige manier waarmee ik kon betalen, dus het leek mij normaal dat ik de producten probleemloos zou ontvangen. 

De aankomst

Ik was enorm verheugd toen ik het pakketje binnen kreeg. Ik had namelijk de bevestiging van verzending gekregen op de vrijdag en kreeg het de dag erna al binnen, dit geheel onverwacht. Het is het eerste pakketje dat ik mocht ontvangen op een zaterdag, dus je kan al merken dat ik helemaal verbluft was. Ik kreeg het pakketje in een felle paarse zak waarop in grote letters "Sans-Online.nl geschreven staat. Mijn adres was aan de zak vastgehecht door middel van klittenband die ik er makkelijk af kon halen om de zak opnieuw te kunnen gebruiken. Ik kon niet meer wachten en deed de zak open...

De inhoud van de zak bevatte nog een zak -bag inception!- waarin uiteindelijk de gekochte producten zitten. Naast de roze zak die je op de foto ziet zitten de papieren van orderbevestiging die ik vooraf ook kreeg via mail. Het viel me wel op dat het pakketje een pak dunner was dan verwacht. Hierin moesten immers een blazer, broek, tank top en armbandje inzitten. Ik deed de zak open en ja... ik kon enkel de tank top en het armbandje terugvinden. Toen ik de papieren bijlage bekeek zag ik dat er een annulatie gebeurd was bij de blazer en de broek. Ik stormde naar mijn computer om mijn mails opnieuw te bekijken en merkte dat ik een mail over het hoofd had gezien van de website, namelijk de mail over de annulatie. Ze hadden mij dus op vrijdag (de dag dat ze de artikelen verzonden hadden) de annulatie gestuurd met de vraag of ik mijn rekeningnummer en BIC kon doorsturen zodat ze de goederen konden terugbetalen. Ba-len. Ik weet dat het mijn fout was dat ik de mail vooraf niet had gezien, maar ik vond het best vreemd dat mijn goederen die ik had gereserveerd niet naar mij opgestuurd werden wegens niet in stock. Toen ik ze bestelde waren ze wel in stock en kon ik probleemloos alles bestellen. Misschien was het door de overboeking die iets te lang duurde?


Ik kreeg een heel handig blad waarop alle producten stonden die ik had besteld. Dit in het kleur, mag ook gezegd worden, wat heel erg duidelijk overkomt. Bij deze papieren zat ook een retourformulier met de nodige uitleg en een sticker. De sticker kon je dan, als dat nodig was, op het pakketje kleven om het dan terug naar Sans-online.nl op te sturen. Het retourneren moet wel binnen de 7 dagen gebeuren, want anders wordt het artikel niet meer teruggenomen. Ook als het product beschadigd is door de klant kan je het niet meer terugsturen. De retournering gebeurd volledig op de kosten van de site, wat een hele meevaller is. Ikzelf moest deze retournering niet gebruiken, omdat mijn producten in goede staat waren aangekomen en alles probleemloos paste.

De terugbetaling

Oké... ik mailde mijn gegevens en rekeningnummer terug en kreeg mijn geld bijna meteen terug, weliswaar met een overboeking. Een hele goede service inzake terugzenden en terugmailen. Als ik vragen had werd er niet geaarzeld om mij daar een zo duidelijk mogelijk antwoord op te geven. Ik kreeg ook een bon met een vergoeding ter waarde van 9,10 euro van mijn oorspronkelijke bon van 30 euro die ik gebruikt heb tijdens de bestelling. Ik mocht dus nog 9,10 euro spenderen op de site. Omdat ik heel graag een blazer wilde besloot ik een nieuwe blazer te kiezen van Only, maar wat zag ik? Moest ik plots opnieuw verzendingskost betalen terwijl ik dat voordien niet moest doen? Na heel wat mailen -en ik bijna een voetstuk heb gekregen bij de site wegens het vele mailen- hoefde ik toch geen verzendingskosten meer te betalen en werd de verzending probleemloos terugbetaald. Eind goed al goed... en ik dan toch een blazertje. -hoera!-

De producten

Over de producten zelf kan ik alleen maar positief zijn. Ze zien er precies hetzelfde uit als op de site, waardoor je weet wat je aankoopt. Ik heb de kledij goed nagekeken en merkte geen enkel foutje op. Alles is dus heelhuids en perfect aangekomen. Ook de maat S paste helemaal bij mij. Ik heb wel al heel wat kleding van Vero Moda of Only waardoor ik kon inschatten welke maat ik kon kiezen. Het is daarom geen slecht idee om eerst even bij een winkel te gaan en daar even een paar maten van het merk dat je aankoopt te passen zodat je weet welke maat het precies moet zijn. De terugzending is wel gratis, maar vaak is het leuker als je de producten gewoon lekker probleemloos mag houden. 


Wat een prachttopje! Ik was er heel benieuwd naar toen ik hem zag op de site en wilde graag weten hoe doorzichtig hij eigenlijk was in het echt. Nou, je kan er recht door kijken, maar dat vind ik net zo leuk. het past helemaal bij mijn stijl en ik zal er een zwart of gekleurd topje onder dragen. Het zal zeker een leuke combinatie zijn. Je hebt al door dat ik helemaal geen spijt heb van deze tank top. 


De tweede aankoop die ik binnenkreeg was dit armbandje van pieces. Het is tevens mijn eerste aanwinst van dit merk en oh i love it! Het armbandje kan door iedereen gedragen worden omdat je het probleemloos kan verstellen. Dat is voor mij een grote meenemer, want ik heb hele dunne polsen waardoor ik vaak geen basic armbanden kan dragen. Het floept vaak gewoon van mijn pols af. Deze armband blijft perfect zitten en zorgt voor een hele mooie toets bij mijn outfits. Ook hier ben ik enorm blij mee!

Sans-online.nl, yes or no?

Ik zeg zeker en vast ja. De site heeft prachtige kleren voor prachtige prijsjes waarvoor ik weet dat ik snel kan zwichten. Ik denk ook dat ik best pech heb gehad met mijn bestelling, want ik heb op vele andere sites en op het gastenboek heel wat goede dingen gelezen over de aankomst van de bestelling. Misschien was het eerder een kwestie van bad timing en het lange wachten op de overboeking? De terugbetaling van goederen gebeurd proffesioneel en bij vragen kan je altijd bij de site terecht. Dat is een dikke duim voor sans-online.nl. Op de goederen zelf heb ik niets negatiefs aan te merken. Alle goederen die ik bestelde zijn perfect en snel aangekomen. 

Pluspunten
  • Kwaliteitsvolle kleding
  • Snelle levering
  • Snelle terugbetaling indien nodig
  • Eerlijke prijzen

Minpunten
  • Snel bestellen, want de producten gaan snel uit stock
"Ga jij snel bestellen op Sans-online.nl?"
© Laupropos | All rights reserved.