zaterdag 13 oktober 2012

Wat ik nu niet meer zou kunnen missen

Vroeger kende ik niets van make-up, maar eigenlijk is vroeger nog niet zo heel erg lang geleden. Ik gebruikte het niet of amper en ging enkel met mascara de deur uit. Foundation? Concealer? Well hell NO! Tijden veranderen en ook mijn kijk op bepaalde producten vervormde, maar waarom dan?

De laatste tijd gebruik ik vaak vochtinbrengende producten. Heel vreemd, vooral als je weet dat mijn huid enorm droog is. Meestal kon ik dit verhelpen door wat nivea te smeren op de plekken die het droogst waren, maar sinds het bloggen probeer ik wat meer producten uit. Ik wissel ook vaak af van product, zodat mijn huid goed vochtig blijft. Dit is iets waar ik veel vroeger moest mee beginnen...


Mascara is altijd al een grote favoriet van mij geweest. Het is niet zo dat ik niet zonder mascara de deur durf uit te gaan, maar je kan me wel vaker met dan zonder mascara tegen het lijf lopen. Een tweede grote vondst die ik deed is wenkbrauwpotlood. Het zorgt ervoor dat mijn bleke wenkbrauwen wat voller en natuurlijker lijken. Iets wat ik vroeger niet zou gebruiken, maar nu stiekem niet meer zou durven missen.


Blush was ook een product die ik tot een jaartje terug bijna nooit gebruikte, want waarom zou ik? Na mijn eerste blush aankoop, die ik me niet eens meer herinner, is blush niet meer uit mijn leven weg te denken. Het zorgt (wederom) ervoor dat mijn bleke huid een stuk frisser voor de dag komt. Ik kom vaak met een nieuwe blush thuis nadat ik in een drogisterij gestapt ben, dus het werkt een beetje verslavend. Momenteel probeer ik de blush stash wat binnen de perken te houden door te gebruiken wat ik heb en dat zijn er momenteel een stuk of 12 door een ruwe schatting te maken. 


De grootste ontdekking: oogschaduwbasis. Een schande eigenlijk, want het zorgt ervoor dat zelfs de goedkoopste make-up netjes op zijn plaats blijft zitten. Mijn eerste oogschaduwbasis was er eentje van Urban Decay en werd snel aangevuld door een basis van de Hema. Omdat die van de Hema al heel lang op is en mijn Urban Decay zo goed als leeg is besloot ik een nieuwe te kopen. Momenteel heb ik er eentje van Essence, wat best goed zijn werk doet. Oogschaduwbasis is een echte must!


"Welke producten waren vroeger een nay, maar zijn nu een yay?"
© Laupropos | All rights reserved.