Al eerder gehoord over brandos.be? Ik eerlijk gezegd niet, maar ik ontdekte de webwinkel toevallig tijdens een hopeloze zoektocht naar mijn droomhandtas. Na weken tevergeefs zoeken vond ik eindelijk een Belgische webshop die de tas aanbood. Hoe blij was ik wel niet. Ik aarzelde niet en plaatste er meteen een bestelling.
Over Brandos.be
Brandos levert niet alleen in België, maar ook in andere Europese landen. Naast schoenen worden er ook andere producten aangeboden zoals jeans en tassen voor zowel dames als heren. Ik merk wel dat de nadruk op de site op de schoenen ligt. Als betaalmethode is er keuze tussen paypal, creditcard of rembours. Ik koos voor rembours, omdat ik de andere twee simpelweg niet kon gebruiken. Rembours  houdt in dat het pakje geleverd wordt aan je huis zonder dat je op voorhand moet betalen, maar je moet het wel aan de deur betalen aan de pakjesbezorger. Er wordt een extra vijf euro gevraagd voor administratiekosten bij rembours maar dat betaalde ik er graag bij. Ik kreeg al snel een mailtje van Brandos met een bevestiging van aankoop en dat het product zo'n 2-5 dagen tijd nodig zou hebben om mijn huis te bereiken. Even ongeduldig de wacht houden dus.

Verzending
De pakketjes worden geleverd door Bpost en het nam ongeveer een weekje in beslag voor ik de handtas mocht aannemen. Ik was wel verbaasd dat de handtas aankwam met de fiets terwijl gewone brieven rondgebracht werden door de postbode. Ik had eigenlijk een busje van de post verwacht, maar vond dat niet erg. Het pakketje is heelhuids aangekomen en dat is wat telt. De handtas zat in een plastic tas waarop het logo van de webshop duidelijk te lezen viel. In de tas zat mijn handtas (yay), een factuur en een retourticket. Brandos belooft zijn klanten dat de retourskosten gratis zijn, maar dat hoefde ik gelukkig niet uit te testen. 


Daar is hij dan, mijn nieuwe liefde! Ik zocht namelijk al heel lang naar een handtas waarin boeken konden, maar ik vond nooit de perfecte tas. Toen ik deze tas toevallig tegenkwam op een website was ik meteen verkocht, maar ik kon hem nergens vinden. Ook in de winkel Pieces verkochten ze de handtas in een zwarte kleur niet, dus je kan al raden dat ik enorm blij ben dat ik hem nu in mijn bezit heb. Een leuk detailbeeld aan de tas is dat er ritsen aan de voorkant zitten. Als je de ritsen opent moet je geen extra opbergzakje verwachten, want ze zijn er louter voor de sier.

De handvaten van de tas zijn ongeveer 20 cm. Dat is niet extreem lang, maar daardoor blijft de tas goed rond de schouder zitten. 


Om de tas te sluiten is er een drukknop en aan de binnenkant zit een binnenzak om nog orde op zaken te kunnen houden. Mijn vorige tas, een longchamp pliage, had geen echte extra vakjes waardoor veel spullen door elkaar gemixt werden. Het extra zakje met rits in de tas is dus zeer welkom! Het belangrijkste voor mij is dat er boeken in kunnen, want dat was de eerste reden waarom ik de tas kocht. Er kan makkelijk een dikke A4 map in en zelf nog meer, dus nogmaals hoera!


Brandos yes or no?
Yes yes yes! Brandos was de redder in nood tijdens de zoektocht naar deze tas. De afhandeling gebeurde heel vlot en ook de bezorging was prima! Ik zal er zeker nog eens een bestelling plaatsen wanneer (wie weet) ik nood heb aan een nieuwe droomtas!

Pluspunten

  • Veel productfoto's en duidelijke productinformatie
  • Gratis levering (en gratis retournering)
  • Eerlijke prijzen
  • Snelle, nette en veilige levering
  • Kwaliteitsvolle producten

Minpunt(en)

  • De webshop is onbekend
  • Extra kosten bij rembours (op zich geen supergroot minpunt)
  • Soms ging de website enorm traag en wilden er geen foto's laden.


"Kende jij de webshop al?"
Liefs Laurence