Het huismerk MAX van de bekende winkelketen Action doet ons vaak nadenken over budgetprodcuten. Eigenlijk zijn er heel wat leuke en kwaliteitsvolle budgetproducten en kunnen ook eenvoudige huismerken heel goed werk leveren. MAX bood zijn klanten intussen zowel goede als minder goede producten aan, dus ik werd nog meer benieuwd naar deze nieuwe eyeliner. Jullie ook?


De eyeliner zit in een eenvoudige, maar strakke verpakking. Niet zo heel erg bijzonder dus. MAX houdt zich nog steeds aan zijn woord inzake het niet testen op dieren en draagt nog steeds het logo daarvoor. Dat vind ik echt een pluim verdienen. Het product belooft een diepe zwarte kleur af te geven en daarbij nog eens waterproof te zijn.

De pen zelf is ook strak en zwart, gecombineerd met gouden details. Deze gouden details slijten best snel af, dus duurzaam is het niet. Toen ik de eyeliner kocht dacht ik eigenlijk dat ik een dunne 'stift' eyeliner gekocht te hebben. In plaats daarvan bleek de stift een pen te zijn die je omhoog kunt draaien. Het puntje is in het begin scherp, maar naarmate je het product gebruikt wordt het boller. Bijslijpen kan je heel voorzichtig doen met een mesje als je dat nodig vindt. Het product is ook stevig om aan te brengen waardoor je een strak lijntje kunt trekken.

En dan de swatch. Zoals je ziet is de eyeliner heel erg zwart, dus pigment is er zeker, en brengt creamy aan. Wanneer ik over de eyeliner heen wreef merkte ik wel dat hij meteen verdween, zelfs zonder water. Ook toen ik hem uitprobeerde op mijn oogleden creaste hij al snel. Ik kon hem er daarna makkelijk afwrijven met een doekje. Ik gaf de moed niet op, probeerde hem uit op mijn waterlijn en tot mijn verbazing deed hij het daar wel ontzettend goed. Hij bleef goed zitten en was mooi pikzwart. Hij is ook heel aangenaam om aan te brengen op de waterlijn, dus ik zal hem daarvoor het meest gebruiken. Oef! Deze is dan toch geen miskoop geweest!

De waterproof eyeliner pen is een onderdeel van een aantal nieuwe producten in het MAX gamma. Je kan er ook een nieuwe BBcream, oogschaduwpotlood, lipgloss en lipstick vinden voor zachte prijsjes. De andere producten heb ik nog niet uitgetest. Als je zelf de waterproof eyeliner wilt uitproberen kan dat door een kleine 0,59 cent neer te tellen. Juist.. waarschijnlijk kan je voor dat geld nog geen kauwgumbal draaien.

"Wat is jullie eerste indruk over deze liner?"