donderdag 24 januari 2013

Rimmel Nail Polish - Professional Finish 323 Riviera Red

Even een vreugdekreet laten horen want ik heb ein-de-lijk een nagellakje gevonden waarvan ik heel tevreden ben en helemaal voldoet aan mijn eisen. Je kan mijn nagels vaker ongelakt zien dan gelakt, omdat ik 1. weinig geduld heb om het goedje te laten drogen en 2. zie punt 1. Best jammer, want er zijn heel wat lakjes die prachtig zijn. Gelukkig ontdekte ik de professional finish van Rimmel in de kast van niemand minder dan.... mijn moeder... Kom dat tegen zeg!De nagellak van Rimmel heeft een fijn borsteltje die iets platter is dan andere nagellakborstertjes. Dat zorgt voor een hele fijne manier om nagellak aan te brengen en zorgt er ook voor dat alle hoekjes en kantjes van de nagel gelakt worden. 

Een -als je het mij vraagt- keurig gelakt nageltje die voor mij vaak niet van toepassing is. De nagellak is zeer dekkend, dus er is maar één laagje nodig om tot een gewenst resultaat te komen. En dan is er natuurlijk ook nog de droogtijd, want het lakje belooft heel snel te drogen, en dat doet 'ie ook. Rimmel belooft daarbij ook nog eens dat de nagellak tot 10 dagen goed blijft zitten, maar over die belofte zal ik jullie moeten teleurstellen. Na 3 dagen begon de nagellak af te bladeren, terwijl ik eigenlijk geen 'zwaar handwerk' had geleverd. 


Ik ben dus -zoals je misschien al licht ontdekt had- helemaal overtuigd van dit lakje en hoop er nog veel kleurtjes van te kunnen bemachtigen. Als je net als ik weinig geduld hebt om een lakje te laten drogen en meteen een mooi effect wil kan ik dit lakje ten zeerste aanraden. Deze lakjes kan je krijgen aan ongeveer 7 euro per stuk en met wat geluk kan je ze ook in de kast van je moeder vinden. *knipoog*

"Door welk nagellak merk ben jij overtuigd?"
© Laupropos | All rights reserved.