zaterdag 30 november 2013

Vondst van de maand - Max Factor Face Finity 3 in 1 foundation

Deze foundation zal niets nieuws meer voor jullie zijn, want je kan hem al al een tijdje kopen in het Kruidvat. Toch kocht ik hem steeds niet en zelfs na lang twijfelen liet ik hem staan. Plots had ik er genoeg van, wat ik had er zoveel goeds over gelezen. Mogelijk was deze foundation dan toch een investering waard.


Op vele blogs werd er verteld dat deze foundation goed werkt voor lichte huidjes. Na zelf de test te doen bleek dat ook waar te zijn. Eindelijk een foundation die goed bij mijn bleke tint past. De foundation belooft dat er drie producten in één product zitten, namelijk: primer, dekkende foundation met SPF en een concealer voor extra dekking.


Je kan heel weinig product halen uit de flacon en daarmee je hoeveelheid doseren. Dat de foundation goed dekkend is beaam ik niet, want hij is heel doorzichtig. Als je een betere dekking wilt kan je natuurlijk opbouwen. Tegelijk voelt hij luchtig en zelf mousse-ig aan. Lichte roodheid en puistjes worden wel voor het grootste deel gecamoufleerd.

Na - voor

Deze foundation zit intussen al een paar weken in mijn dagelijkse bakje. Lang getwijfeld, maar toch geen spijt, gelukkig. Je kan de foundation vinden in het Max Factor rek bij het kruidvat of bij de Etos.

Max Factor facefinity 3 in 1 - €14,99

In welk product heb jij als laatste geïnvesteerd?
© Laupropos | All rights reserved.