Hé, het is oké om je outfit aan te passen aan je nagels. Deze nagels van Elegant touch in glitter zou je niet willen missen. Ik mag voor jullie 'razzle dazzle' en 'silver crystal' testen.


Valse nagels, je hebt het ervoor of net niet. Als je voor het eerst valse nagels draagt is het even wennen aan het vreemde gevoel. Er zit immers iets extra aan je vingers. Eenmaal gewend is er niks meer aan. Je hebt ze in alle soorten en maten, dus ook voor de feestdagen zijn er bijzondere paren uitgebracht.


Silver crystal
Glitter, glitter overal... gelukkig niet 'overal', maar vooral op je nagels. Als je zelf een glitter nail-art wilt maken is het vaak zwoegen om de glitter er mooi op te krijgen. Je loopt ook de kans om zelfs tot volgende zomer nog glitter terug te vinden. Hetzelfde geldt voor het verwijderen van glitter, met deze valse nagels is dat passé.Het pakket biedt 24 nagels in 10 verschillende maten. Er zit ook een bijsluiter bij, maar stiekem heb je deze niet nodig omdat het te makkelijk is. De lijm bestaat uit verschillende nagelvormige blaadjes, ook in verschillende maten. Als laatste zit er ook een vijltje bij als dat nodig is. Simpele stappen: je zoekt de gepaste afmeting lijm, je zoekt de gepaste afmeting nagel en je kleeft deze op je nagel.Het aanbrengen van de nagels verliep vlot. Enige nadeel is voor mij persoonlijk de lijm. Die is niet sterk genoeg om de nagels goed vast te laten zitten. Ik kon de nagels er na een uurtje makkelijk van pulken. Heb je zelf nagellijm of betere lijmstickers, dan raad ik je aan die te gebruiken.


Razzle Dazzle
Is het paars? Is het rood? Is het blauw? Neen, het is een manusje van alles. Van ver lijkt het lila, maar als je beter kijkt merk je heel wat meer kleuren op. Een heel bijzonder nageltje.


De inhoud blijft hetzelfde. Zie 'Silver crystal' voor meer info.


Voor deze nagels geldt hetzelfde principe als bij 'On a silver platter'. Ik had weer een beetje last met de lijm. Ook had ik bij deze nagels wat meer moeite om passende maten te vinden, daar mijn vingers heel klein zijn, zitten er vooral grote maten in het pakket. Goed zoeken en ik vond toch de passende, maar helemaal comfortabel zat het niet. Toch heb ik het gevoel dat het vooral komt door mijn kleine  handen en kan ik allesbehalve de schuld steken op Elegant touch. Ik had meer boterhammetjes moeten eten toen ik klein was.


De keuze voor gewone nagellak of valse nagels laat ik aan jullie over. Het heeft allebei zijn charmes, pro en contra. Het is aan jou om uit te zoeken welke overheersen. Ik kan deze nagels alvast aanbevelen. Ook de prijs valt goed mee voor wat je krijgt. Het pakket is volledig. Enig nadeel is dat de lijm niet altijd even goed houdt, dus ik weet niet helemaal of hij een avondje feesten overleeft.

Elegant touch glitter - € 10,45 Di

Product(en) te koop bij Di Beauty & Care