Iedereen maakte er al een review van, maar omdat iedereen er net zo gek op is leek het mij een goed idee om mijn eigen mening er ook over te delen. Zijn deze Maybelline Baby lips dan echt zo goed? Ik kreeg via een winactie eentje in handen en probeerde hem meteen uit. 


Babylips is een raze dat afkomstig is van Amerika en Azië die een tijdje geleden ook naar Europa kwam. Ze staan bekend voor hun kleuren, geuren en verzorgende werking. Ook de prijs lijkt heel schappelijk te zijn volgens de werking van het product. Er zijn vijf babylips verkrijgbaar: hydrate, freshen, repair, cherry me en pink punch. Zelf heb ik cherry me, dat een lichte hint heeft van kersengeur.


Ik zou de ingrediënten kunnen opnoemen, maar ik verwijs liever naar onderstaande foto. Het product bevat Centella Asiatica dat wondjes vervaagt en littekens vermindert. Het product beloofd een heleboel en bevat heel wat ingrediënten die tot goed gehydrateerde lippen kunnen leiden.


Als ik de balsem opdoe worden mijn lippen meteen zacht. Er komt ook een lichte kersengeur, waarover ik al eerder vertelde, naar boven en er komt ook een lichte kleur vanaf. Dit stoort mij niet echt, maar had voor mij niet gehoeven. Ik krijg ook het gevoel dat mijn lippen goed 'vet' worden. Kloven en pijnlijke lippen verdwijnen heel snel met dit product, waardoor het verslavend wordt om te blijven smeren.


Dat babylips mijn all time favorite carmex zal laten verdwijnen klopt niet. Het tintelende gevoel dat carmex geeft mis ik een beetje in de baby lips. Toch is deze balsem een mooie afwisseling. De hype snap ik helemaal, maar helemaal gehyped ben ik niet. 

Maybelline baby lips - € 3,49

Ben jij gehyped door deze balsem?