Een lakje dat ik in Top Shop meteen in mijn vizier kreeg was dit BarryM confetti nails lakje. De nageltrend staat nooit stil. Qruaqeled nagels, caviar nagels ... en wat was het nog allemaal? Een heel grote fan was ik niet van voorgaande trends, maar deze vind ik wel heel erg mooi. Als dat geen goede reden is om deze schoonheid met jullie te delen weet ik het ook niet meer.


Zelf koos ik voor de lieve lichtroze kleur marshmallow. Er zijn in totaal vijf kleuren in het assortiment: dolly mixture, liquorice, marshmallow, bubbelgum en sour apple.
Wat BarryM over de lakjes zegt: Confetti Nail Effects is the perfect party for your nails. Filled with confetti sprinkles that brush on smoothly, make your nails pop with 5 sweet inspired shades! Hint: Build the effect with more than one coat or apply as a top coat over your favourite colour


De nagellak kan gecombineerd worden met een basis lakje, maar dat hoeft niet. Zelf combineerde ik een nude lakje van catrice samen met de confetti nails en kwam tot dit effect. Met één laagje product krijg je al een leuk resultaat, maar met twee laagjes krijg je pas een goed gevuld feestelijk effect. Marshmallow ziet er in deze swatchfoto zeer snoeperig uit, dankzij de lichtroze kleur.

Het wegwerken van de lak is wel iets minder plezierig. Als je weet hoe hardnekkig een glitterlak kan zijn om te verwijderen heb je een goed beeld over hoe deze te verwijderen is. Ik stel voor om een nagellakverwijderaar in een potje te gebruiken. Dan kan je de lak rustig losweken dan te boenen. Ik raad deze remover aan waar ik al eerder een review over schreef.


Terwijl ik deze review schrijf heb ik twee lagen van het lakje een grote week op. Een bijzonder lakje waar personen altijd even een opmerking over geven over hoe bijzonder het wel is. Ik ben zeker fan van dit effect, in tegenstelling tot andere effecten in het verleden. 

Barry M Effect confetti nails - €5,34 per stuk (+- 2,49 pond in Londen)

Wat vind jij van dit effect?