Toen ik het persbericht van 'My little boutique' in de mailbox kreeg wist niet meteen wat te denken. Daarom besloot ik zelf eens een kijkje te gaan nemen om de producten te leren kennen. Ik kan je al zeggen dat ik niet met lege handen thuis ben gekomen een heel enthousiast ben over dit fijne nieuwtje.
Ik begin serieus mijn twijfels te krijgen over het gezegde dat producten je niet blij kunnen maken. Elk product dat ik in deze booth terugvond liggen enorm in de smaak en zijn momenteel in. Daarbij zijn alle producten enorm schattig, wat nog extra aantrekt. 

Wat Di zegt: Al deze nieuwe producten zijn plezierig, een hype en trendy. Je kunt er mini producten vinden zodat je ze overal kunt meenemen. Er zijn beauty-, makeup, care, haar ... producten. Het is de ideale plaats om er een klein cadeau te vinden. Kortom: in alle Di winkels is er altijd iets leuks en anders te vinden zonder teveel geld kwijt te zijn. De prijzen variëren tussen de €1 en €17.

Ik herkende meteen heel wat leuke producten die ik nog nooit eerder in een winkel had gezien. Zoals de technic electric paletten in verschillende soorten en kleuren. Ook balmi, muffin bombs ... vond ik er terug. Ik wist al meteen welke cadeau's ik eruit wilde nemen als er nog eens een verjaardag of feestje aan de gang is. Maar goed. Zoals ik zei  ben ik niet met lege handen thuisgekomen.


Van lipbalms kan je er nooit genoeg hebben en zeker als hij van Balmi is. Er waren in totaal drie verschillende geuren/smaken, maar ik ging uiteindelijk voor de frambozen variant. Ik heb hem net uitgeprobeerd en hij is heel fijn. Goed vettig, goed in gebruik en hij ruikt heerlijk. Mijn lippen voelen goed gehydrateerd. Balmi - €4,95 DI


Deze veel te schattige handwipes kon ik zeker niet laten liggen. Toch niet voor die ene euro. It's a hoot hand wipes - €1,00 DI

Heb ik mijn enthousiasme kunnen overdragen op jullie?