Een degelijke bescherming is belangrijk voor je telefoon. Het is een werk- en ontspanningsinstrument dat de nodige liefde moet krijgen. Dus stop met je telefoon zomaar in je tas te gooien en doe er iets omheen! Hoesjes.nl kan je daarbij helpen.


Een bestelling plaatsen
De keuze in hoesjes op hoesjes.nl is enorm groot. De site is makkelijk in gebruik en is heel overzichtelijk. Zo kan je meteen doorklikken naar het merk dat je nodig hebt, de naam, gevolgd door een heel aantal hoesjes. Filteren kan op basis van verschillende dingen zoals kleur, prijs, soort ... Ik twijfelde tussen een origineel hoesje of een standaard, maar ben uiteindelijk toch met het standaard hoesje gaan lopen. Dat het hoesje een voorflap zou hebben zorgde uiteindelijk voor de doorbraak, namelijk een ACCY hoesje voor mijn Sony Xperia U.


Mocht het hoesje toch niet je ding zijn of niet passen is er een afkoelingsperiode van 14 dagen. Binnen die periode is er kans om te retourneren, mits er geen beschadiging aan het product is (natuurlijk). Betalen kan voor Belgen met een Europese overschrijving en voor Nederlanders op verschillende manieren: iDeal, overschrijving en rembours. Hoesjes.nl belooft dat als je voor 22:30 bestelt, je het hoesje de volgende dag al in huis hebt. Verzending is gratis, zowel voor BE als NL.

Eenmaal thuis
 Het pakketje werd inderdaad de dag na mijn bestelling afgeleverd. Ik schrik er altijd van hoe snel de post wel niet kan zijn als ze het echt willen. Nu... we zullen niet uitwijken. Mijn gekozen hoesje werd in een stevige doos met liefde ontvangen.


Binnen in de doos zit hard papier gedrukt om het product te beschermen en daaronder zit het uiteindelijke hoesje met een factuur. Het hoesje zit nog eens extra in plastic verpakt. Het geheel ziet er op het eerste zicht heel goed uit. Ik moet het bedrijf feliciteren met de goede verpakking.


Het product
Wat voor mij een must is, is dat misschien niet voor iemand anders. Zelf vind ik het belangrijk dat mijn gsm helemaal omhuld wordt, zodat hij een volledige bescherming krijgt. De hoes sluit met een magneet. 


En... alles past perfect. Ik kan mijn gsm makkelijk in het hoesje klikken en er even makkelijk uithalen. If it sits, it fits! Qua stevigheid van het hoesje ben ik vrij tevreden. Ik heb al stevigere, hardere hoesjes gekend, maar deze is ook prima. Je zou het kunnen vergelijken met heel hard karton met vals leer errond.


Hoesjes.nl oui ou non?
Een dikke 'ja!' krijgt dit bedrijf. Goede service, vriendelijk, mega snel, goede verpakking, degelijke prijzen ... De site hoesjes.nl biedt ook een groot assortiment aan dat voor ieder wat wils heeft. Ook is het zo dat ik eerder nog nooit een hoesje had gevonden voor mijn gsm, terwijl deze website het wel aanbiedt. Ik ben echt blij dat er nu wat bescherming rond mijn telefoon zit, want eigenlijk is dat een must. Of ik opnieuw zou kopen op deze website? Zeker en vast.

ACCY flip case black voor de Sony Xperia U - € 14,95 Hoesjes.nl

"Welk hoesje doe jij eromheen?"