woensdag 29 januari 2014

I love disney drawings

"Welk meisje houdt niet van Disney?", zou ik kunnen veronderstellen. Zelf ben ik een grote Disney fan die zonder schaamte nog mee kan zingen met sing a long songs. De liefde voor Disney vind je ook terug in mijn doodles, die ik graag met jullie deel.


Alle tekeningen die je nu zal zien tekende ik tijdens een les in mijn hogere opleiding als kleuteronderwijzeres. Ik hoef jullie niet duidelijk te maken hoe vaak gebogen ik zat over een tekening, maar het was mijn manier van opletten. Ik kan niet goed luisteren naar een leerkracht als ik enkel aan het luisteren ben. Tegelijk moet ik ook iets anders doen. Ariel was één van mijn favoriete prinsessen om te tekenen. Ook Sally, die iets meer pit heeft, zorgde ervoor dat ik mijn artistieke ei kwijt kon.


Toen ik wat meer cartoon-achtig probeerde te tekenen maakte ik deze Yasmine doodle. Daarna ging ik meer de echte toer op en maakte ik een eigen interpretatie van the mad hatter. Altijd leuk om los te gaan bij cakejes en allerlei vreemds met een donker kantje.


Hopelijk vinden jullie het leuk om een kijkje te nemen naar mijn hobby. Als jullie dit artikel leuk vinden wil ik gerust meer van deze soort maken.

Wat is jouw hobby?
© Laupropos | All rights reserved.