Al heel, heel, heel lang stond ik te popelen om naar Lush te gaan. Tijdens mijn tripje naar Londen, in Regent street, ging dat verlangen eindelijk door. Een Lush! Ik sloeg meteen alle spulletjes in die ik heel graag wilde, namelijk een magic wand en snow fairy douchegel.


Dat gevoel wanneer je heerlijk kan snuffelen aan allerlei geuren en uiteindelijk je favoriete geur eruit kunt nemen is geweldig. Ook mijn vriendinnetje werd heel blij toen ik haar vertelde over Lush producten. Zij nam, net als ik, een magic wand mee.


Snow Fairy
Als ik 100% eerlijk moet zijn was ik niet meteen een grote fan van de bijzondere snow fairy geur. Je moet van de mierzoete bubbelgum geur houden. Tegelijk bevat de douchegel ook glitters, maar op een washandje zijn deze meteen spoorloos. Een winters effect heeft het wel. Of zou dat vooral door de naam komen? Het heeft een normale structuur die fijn in gebruik is tijdens het douchen. Na elke douchebeurt geurde niet enkel ik, maar de hele badkamer mee.

Nog een belangrijk punt is dat de douchegel fijn schuimt. Douchen zonder schuim is voor mij niet echt douchen, dus dit is een echte meenemer! Ik nam de grootste fles van 500gr mee, maar er bestaan ook kleinere flesjes. Dit voor mensen die een zoete geur misschien te snel beu worden.


Magic wand
Naast de geliefde snow fairy is er ook de magic wand. Of het nu de felroze kleur, de geur, de vorm, het belletje ... is geweest weet ik niet, maar veel personen vinden deze geweldig. De geur van snow fairy is erg vergelijkbaar met die van snow fairy. Een zoete, bubbelgum-achtige, mierzoete geur straalt uit dit sterretje. Of deze iets doet met je huid durf ik niet met zekerheid beamen. Het is enorm fijn en de huid voelt er iets vetter door, maar dat is het dan. 


Ik kocht in totaal twee magic wands. Het is de bedoeling dat je de ster onder de kraan of in het water houdt en dan wacht tot je de juiste hoeveelheid bubbels hebt naar eigen zin. Je kan de wand drie tot vier keer gebruiken. Als je klaar bent met gebruiken laat je het product gewoon opdrogen tot je het een volgende keer nodig hebt. Misschien een goed idee om het dan in een goed gesloten doosje te doen of terug in de verpakking te steken, want de geur is enorm sterk.


Hoe je de wand gebruikt legde ik in de vorige alinea al uit, maar even een kleine extra tip: als je de wand onder de kraan houdt krijg je sneller en meer bubbels dan wanneer je het in water laat oplossen.


Van beide producten ben ik erg tevreden. Ze zijn fijn in gebruik en dienen om te genieten. Dagelijks zou ik deze wel niet gebruiken, want de mierzoete geur is niet altijd nodig. Ook hier telt de regel: 'je moet ervan houden' weer. Zowel snow fairy als magic wand zijn te koop tijdens de kerstdagen bij Lush.

Lush snow fairy - €20,95 (+- 10 pond in Londen)
Lush magic wand - €9,50 (+- 5 pond in Londen)

Wat vind jij van zoete verzorgingsproducten?