zaterdag 25 januari 2014

Parfum - Playboy Play it Rock

In een Action shoplog vertelde ik jullie onder andere over deze playboy parfum die ik meenam onder de noemer 'niet duur'. Of dit uiteindelijk de goede keuze was kan je enkel weten door de review verder te lezen.


Een gigantische doos trekt enorm aan. Zeker wanneer je denkt dat deze helemaal gevuld is. Tegelijk waar en niet waar, want de doos is gevuld met een t-shirt van playboy. Nadat ik al het vullende papier uit de doos haalde vond ik de producten toch terug.
Play it Rock is een spannende, vrouwelijke geur met een exotisch bloemen boeket dat zoete en kruidige noten combineert. De energieke topnoot van bloedsinaasappel, appel en zwoele saffraan vloeit over in een hart van oranje bloesem, passiebloem en frangipani. Patchouli, ebbenhout, vanille en fijn leder zorgen voor een betoverende basis. Deze geur verandert elke vrouw in een rockster!


Het parfum zelf is heel schattig naar eigen mening. Er zijn verschillende parfums van deze lijn met dezelfde vormgeving, maar telkens met een andere kleur. Een geur is moeilijk te beschrijven, maar ik zal het toch proberen: een zoete, bloemerige geur gecombineerd met kruidige noten. Topnoot is bloedsinaasappel, appel en zwoele saffraan. Een feit is dat de parfum heel erg lang blijft zitten en een hele dag blijft geuren. Dat is een belangrijk punt bij goedkope parfums, want vaak verliezen ze wat pit doorheen de dag.Of ikzelf deze parfum dagelijks zou dragen, neen, maar het is wel een heerlijke afwisseling. Op naar de Action of het kruivat om deze te scoren dus en intussen je neus te zetten aan andere overheerlijke geurtjes. Pas wel op, want ik merk dat dit parfum in andere winkels een stukje duurder is.

Playboy play it rock - €5,99 Action

Welke geurtjes ruik jij graag?
© Laupropos | All rights reserved.