woensdag 15 januari 2014

Persoonlijk - Bloggersboekje TAG

Deze bloggersboek-tag gaat al een tijdje rond en ik wilde hem ook al een tijdje doen. Het is weer eens een andere manier voor jullie om mij iets beter te leren kennen. Bloggen is maar een deel van mijn dagelijkse bezigheid, dat nog door veel andere zaken wordt ingevuld, dus heb je interesse mag je verder lezen. Of beter... moet!


Geboortedatum: 24 december 89
Broers/zussen: Neen, maar dat heb ik altijd jammer gevonden.
Lengte: Euhm... 1,65m.
Klas: Ik werk momenteel fulltime als kleuterjuf. Ik heb klassen, maar ik zit niet meer in een klas. Silly tag, yo!
Hobby's: tekenen, foto's maken, piano spelen, series kijken, lezen, bloggen, lijstjes maken ...
Favoriete schoolvak: Als ik op al mijn vakken terugkijk vond ik muziek en tekenen altijd heel fijn.
Favoriete schrijver: Heb ik niet echt. Ik lees verschillende boeken, wat ook verschillende schrijvers betekent.
Favoriete TV-programma: Ik kijk niet echt TV, maar laatst ben ik 'in de Vlaamse velden' beginnen kijken. Een serie over de eerste wereldoorlog in Vlaanderen. Daar ik tegen de westhoek woon heb ik daar veel interesse voor.
Favoriete serie: Ik kijk heel graag series en heb al veel favorietjes gehad. Momenteel kijk ik heel graag The Big Bang Theory, ook al is het heel verslavend.
Favoriete film: Zeer moeilijk! Ik kijk graag films en vind veel films mooi, maar een echte lievelingsfilm heb ik niet. Als ik dan toch zou mogen kiezen, kies ik The Devil wears prada.
Favoriete eten: Balletjes gehakt met krieken (kersen). No doubt!
Ik ben goed in: Piekeren, helaas.


Ik heb een hekel aan: Leugenaars.
Droomberoep: Iets waar ik mijn creativiteit de volle loop kan laten gaan. En het liefst zonder een baas boven mij, gewoon mijn eigen baas zijn!
Wat zou je graag willen: Gelukkig zijn met de lieve vriend die ik nu heb, samen wonen, huisdieren hebben ... aan het echte leven beginnen.
Favoriete blog: Ik kan echt niet kiezen. Er zijn zoveel leuke blogs, maar niet één blog is net leuk genoeg om mijn lievelingsblog te noemen.
Favoriete blogonderwerp: Shoplogs vind ik heel fijn om te kijken en om te doen. Zo weet je naar welke winkel je moet rennen als het zover is.
Wat zou je graag willen bereiken met je blog: Dat mijn blog uitgroeit tot één van de grotere blogs, maar don't we all? Momenteel ben ik heel blij met de respons die ik krijg van mijn bezoekers. Dat groeit met de dag en ik ben enorm trots op mijzelf dat ik het al tot zover heb gebracht. Momenteel probeer ik nog meer connecties te maken met bedrijven zodat ik jullie fijne reviews kan geven.
Bloggersdroom: Dat bloggen mijn echte baan wordt. Dat zeker, maar... dat is tot nu toe geen enkele Belg gelukt.
Wat is je grote bloggerstip: Zet door! Bloggen gebeurt met up en downs, maar als je het in de eerste plaats voor jezelf blijft doen lukt het je om een enthousiaste houding te hebben. Persoonlijk vind ik dat bloggen ontspanning moet blijven, want als dat het niet meer is, dan is er geen fun meer aan.

Zo, dat was 'em! Nu ik erop terugkijk heb ik hem best saai ingevuld. Als je hem wilt overnemen op een niet saaie manier, doe maar gerust. Laat ook gerust een linkje achter als je deze tag van mij overneemt, dan kan ik er een kijkje naar gaan nemen.

Liefs!
© Laupropos | All rights reserved.