zaterdag 11 januari 2014

Vondst van de maand - Star nails

Je begrijpt vast dat het swatchen van verschillende lakjes naast leuk zijn ook heel wat tijd in beslag neemt. Enkel de beste nagelfoto's zijn goed genoeg voor mijn bezoeksters, maar dat gaat niet zomaar. Daarvoor zijn er goede nagellakspullen nodig.


Nailpolish thinner
Ik heb het al vaak meegemaakt dat ik een nail-art wil maken met een bepaalde kleur die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt. Toch kan het feestje niet doorgaan omdat de lak veel te stroperig is geworden doorheen de jaren. Deze verdunner kan daarbij een handje helpen.


Enkele druppels in de stroperige lak, goed schudden en dan even laten rusten. Ik probeerde het goedje uit op mijn BarryM lakje, dat al een tijdje lag te verstoffen en daardoor nog minder goed werkte dan ervoor. Wat ik wel wat minder vond is dat je een pipet in de buurt moet hebben, wat niet altijd zo is, om het juiste aantal druppels te nemen. De hals van de fles is breed, waardoor je enkel kunt gieten.


Nail wipes
En dan... de echte vondst van deze maand. Toen ik deze zag was ik niet meteen overdonderd en had ik eerder een 'meh' reactie. Toch wilde ik ze eens uitproberen, want je weet maar nooit of het handig kan zijn. Dit pak bevat kleine microscopische doekjes die geen wol/watte/pluisvuiligheid/... nalaat. Dat is heel handig voor het nemen van foto's, want met gewone watten blijft er al snel iets achter, waardoor dat ook op de foto staat.


Zowel gewone als glitterlak gaat een tikkeltje makkelijker af met deze doekjes. Ze nemen goed op en zijn een plezier om te gebruiken. Geen pluisjes niets! Om het geheel pas echt netjes te krijgen gebruik ik ook de protector die je op de eerste foto ziet. 


Deze star nails goodies zijn heel handig voor productfoto's, maar als je zelf van schone nageltjes houdt kan je het natuurlijk ook thuis gebruiken. Ik raad deze producten ook aan bij professionele salons.

Nail wipes Star nails - € 4,99
Polish thinner Star nails - € 5,99
Protector Star nails - € 5,99

Hoe haal jij je nagellak weg?
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Laupropos | All rights reserved.