donderdag 27 februari 2014

4 Favoriete lipsticks

Mijn liefde voor lipsticks is doorheen de jaren vaak veranderd. Begrijp mij niet verkeerd, ik hou enorm van lipkleurtjes, maar wat haat ik het als ze overal achterblijven op glazen, blikken, voedsel, enzovoort. Mijn assortiment voor de lippen is klein, maar toch heb ik een aantal favoriete kleuren die het toch gered hebben in mijn veeleisendheid. Ik stel er welgeteld vier aan jullie voor.Als eerste de rode kleur die aan geen enkele andere rode kleur kan tippen. Snow white van NYX heb ik al een hele tijd in mijn bezit en is volgens mij zelfs één van mijn eerste aankopen op het internet geweest. Toch blijft deze kleur heel mooi staan door de koele toon die hij heeft. Prachtig, donker en klassevol staat het op mijn lippen.

Na meerdere nachten in bed te woelen over het feit dat de lipcreams van Essence heb ik er mij uiteindelijk bij neergelegd: het zal gebeuren. Het zal jullie niet verbazen dat tussen de favorieten twee lipcreams zullen zitten. Ik twijfelde nog even of dit wel de categorie lipstick is, maar een categorie voor dit product kiezen is moeilijk. Het is een cream, geen gloss en ook geen lipstick. Ik zal het kort houden: dit product dekt goed, blijft heel lang zitten, bevat heel wat pigment, is goedkoop, voel je niet zitten op de lippen en ruikt een beetje naar caramel. Vooral de kleur Rose velvet (een lichtroze kleur) smooth berry (een felroze kleur) zijn grote favorieten. 

Tot slot: mijn eerste M.A.C. aankoop dat een lipstick in de kleur crème d'nude werd. Deze is al heel wat geminderd, maar toch ben ik er zuinig op. Ik kom niet vaak bij M.A.C. winkels, waardoor je wel zuinig zou worden. Een perfecte nude kleur dat extra mooi wordt met een stevig glossje erop.


Het pigment van de vier lipsticks is enorm. Grappig is dat de lipsticks variëren van goedkoop naar duur, dus eigenlijk kan je heel wat leuke lipsticks vinden voor een klein prijsje. Ga je liever de dure kant op, dan krijg je niet altijd kwaliteit. Goed is om het dure product eerst uitvoerig te testen in de winkel en er enkele dagen over te doen tot je tot een beslissing komt. Doe je het op die manier weet ik zeker dat je meest favoriete lipstick ertussen zal zitten.


Mijn favoriete lipsticks zijn helemaal uit de doeken gedaan. Reviews van de producten vind je hier:
NYX lipstick in Snow white
Essence lipcream in velvet rose
M.A.C. lipstick in crème d'nude

Welke lipstick is jouw grote favoriet en waarom?
© Laupropos | All rights reserved.