woensdag 19 februari 2014

Action aanbiedingen - week 2

Eigenlijk was ik niet van plan om wekelijks een Action artikel voor te schotelen. Uit pure gewoonte keek ik naar de geupdate collectie bij de Action. Een collectie waarbij ik meteen al aan het plannen was wanneer ik zou kunnen langsgaan na de schooluren. Dat zegt genoeg... er is deze week gewoon te veel moois.

KLEDIJ & ACCESOIRES
Trendy dames tregging - 6,49

Oorhangers lang - 0,99

Metalen studs 30 st - 0,49

Dames bikini top uni/print - 2,99

HOME & DECORATIE
Fragrance geurtheelichten 24st in caffe latte - 1,29

Guirlande lentebloesem - 0,89

BEAUTY
Sence body butter - 1,29

Nivea deo roller - 1,89
Coconut of argan care shampoo, conditioner of bodylotion - 1,15

Body benefits nagellakremover - 1,49

Fizz bronzer en brush poeder - 2,49

Zo. Jullie mogen eens raden waarom ik zo naar de action wilde snellen. Welk product wil ik heel graag scoren?
© Laupropos | All rights reserved.