Soms ben ik liever lui dan moe. 's Morgens moet het opmaken snel gaan, want ik ben vaak te moe om 1. op te letten en 2. mijn best te doen. Daarom ga ik vaak op zoek naar interessante manieren om alles op wieltjes te laten lopen. Hoe mottig ik ook ben, deze kwast zal mijn ochtendhumeur overwinnen.Het laatste Di tripje bracht iets meer op dan enkel eens rondkijken. Ik kwam toevallig langs bij de kwasten van barbara hoffman toen deze in het oogveld kwam. Een kwast en applicator in 1, wat heel bijzonder is. Ik wist goed welke kwaliteit ik mocht verwachten van deze kwast omdat ik er al eerder een foundation kwast van gereviewed heb.


Het pakket bevat elf applicators en een kwast. De applicator kan gebruik worden om oogschaduw aan te brengen of om meer fijn werk uit te voeren. De kwast kan ook gebruikt worden voor oogschaduw, alhoewel ik deze eerder gebruik om te blenden. Daar doet hij het werk ontzettend goed mee met zijn zachte haren.


Het plaatsen van een nieuwe applicator is heel makkelijk. Enig nadeel is dat de applicator niet heel erg vastzit en een beetje wiebelt. Hetzelfde geld voor de kwast, die ik al met lijm moest aansterken. Daarna heb ik geen problemen meer gehad.


Heel gek is dat ik bitter weinig info over dit product op het internet terug vind. Misschien vinden anderen deze misschien niet fijn of wordt deze niet gekocht omdat hij niet 'in' is. Het merk barbara hoffman is budgetvriendelijk en biedt heel wat fijne kwasten. Misschien kan het de moeite zijn om er af en toe eens te kijken, want je weet nooit dat je lievelingskwast to be ertussen zit.

Barbara hoffman applicator with eyeshadow brush - +- € 7

Heb jij een kwast die je dagelijks gebruikt?