Als er één iets waarvan mijn stash uitpuilt moet het wel van de blushes zijn. Oranje, koraal, roze, felroze ... je moet het maar noemen en ik schotel ze voor. Ik kan er niets aan doen, ik word gewoon blij van al die vrolijke kleurtjes die de binnenkant van mijn kast opfleuren. Verslaafd? Neen. Daarom kocht ik er  nog eentje van Essence uit de vernieuwde collectie.


Zelf merk ik dat blogland, en dan vooral de Nederlandse bloggers, schrijven over de andere blush die Essence uitbracht. Daar zit een feloranje en felroze blush. Die doet mij enorm denken aan de miami roller girl blush waarvan ik er al veel heb verloot, dus dat was niet bijzonder meer. De kleur pinky flow deed mij dan weer denken aan de limited edition lijn die revoltaire heette. Je kent hem zeker en vast nog wel. Iedereen wilde hem, iedereen was er gek op. Alleen jammer dat hij zo snel uitverkocht was.


De blush bevat 8 gram product. Dat is veel en het zal ook veel tijd kosten om er pan porn of ook nog maar een deuk in de krijgen. De lichtroze kleur ziet er fel uit in het doosje, maar eigenlijk is het best een natuurlijk kleurtje al je mengt. Het gaat van fel- naar zachtroze. Het fijnste aan deze blush is dat hij goed gepigmenteerd is.


Dat mijn blushstash bijgevuld werd met een prachtige blush, dat zal wel duidelijk zijn. Ik ben vol lof over dit product en heb geen spijt van de aankoop. Goede pigmentatie, mooie natuurlijke blos en goed voor de portemonnee.

Essence blush up! in pinky flow - 3,59 Kruidvat