donderdag 13 februari 2014

Eyelipsface Studio lijn - Contouring Blush & Bronzing Powder St. Lucia

Deze blush en bronzer duo van Elf zal geen nieuws meer zijn voor vele bezoekers. Het is een echte hype op youtube, onder bloggers, enzovoort. Zelf wilde ik ook wel eens testen waarom er zoveel gepraat wordt over het product. Is het dan echt een perfecte Nars dupe zoals gezegd?


Wat E.l.f. over het product zegt:
Creƫer het hele jaar door een gezonde en natuurlijke gloed. De blush accentueert de wangen met een extra vleugje kleur, terwijl het bronzing poeder de jukbeenderen mooi tot hun recht laat komen. Inhoud 4 g.

Hoe te gebruiken:

Breng het bronzing poeder aan in de kuiltjes van de wangen en beweeg langs de gelaatslijn voor een gezonde glans. Gebruik de blush op het bollere gedeelte voor een subtiele, gezonde gloed.

Ingrediƫnten:
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Hydrogenated Polyisobutene, Sodium Dehydroacetate, Iron Oxides (CI 77491 CI 77492 CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77981), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Blue (CI 77007)Het product ziet er heel strak uit en bestaat uit  hard plastic. Alle doosjes uit deze collectie zien er precies hetzelfde uit, dus het kan vervelend zijn als je naar een bepaalde tint zoekt. Je kan dan ofwel op de achterkant kijken, ofwel het doosje openen. Wat doorkijk zou wel handig geweest zijn.


Veelbelovend ziet er het zeker uit. Twee grote pans met zowel een blush als een bronzer/shaper. Ook de spiegel in de doos kan altijd van pas komen.


Pigmentatie mag er zeker zijn. Bij E.l.f. is het altijd een beetje geluk hebben als het om pigmentatie en nieuwe producten uitproberen gaat. Omdat dit product al een tijdje op de markt is en geliefd is onder velen was het duidelijk dat dit onderdeel in orde zou zijn. Dat is ook zo. Je mag een mooie kleur peachy-roze met glitters verwachten en een lichtbruine bronzer met een tikkeltje oranje en gouden shimmer. Persoonlijk hou ik meer van een matte bronzer of shaper, omdat dat een stukje naturelle is. Om even terug te komen bij het Nars gehalte van dit product vind ik toch dat beide kleuren gelijkenissen tonen, maar ver van hetzelfde zijn.

Nog een nadeeltje is dat de kleuren zeer poederig zijn. Toen ik dit product in huis kreeg en het doosje voor de eerste keer opende leek het alsof het product beschadigd was door de losse poeder die al aanwezig was.


Of ik zo warm loop door dit product? Neen. Het product is mooi, budget, pigmentvol, maar toch laat ik deze vaak liggen. Of het nu komt door de blush kleur die ik overal heb gezien of mijn liefde voor matte bronzers/shapers/... weet ik niet. Spijt heb ik zeker niet, maar er is kans dat deze zal verstoffen in de kast.

Contouring Blush & bronzer power St. Lucia - €4,00 Eye lips face

Kies je voor Nars  of voor E.l.f.? 
© Laupropos | All rights reserved.