woensdag 5 februari 2014

Sleek blush in Suede 921

Er gaat niets boven een onaangeraakte blush in je stash voor de eerste keer swatchen. Deze blush is een standaard kleur en, hoe zal ik het zeggen, een tikkeltje saai, maar toch stond deze al een hele tijd op mijn verlanglijst. 


Ik herinnerde mij deze blush als een onderdeel van een limited ediotion lijn, maar blijkbaar is hij een vast onderdeel van het assortiment. Daar werd ik niet somber van, want ik was net blij toen ik deze zag blinken in Superdrug. Net zoals alle andere Sleek blushes heeft dit doosje een strakke toets. Binnenin zit er een grote spiegel die altijd wel van pas kan komen.


De blush lijkt op het eerste zicht heel klein, maar toch bevat het heel wat product. Pan raken zou een klein wondertje betekenen. Verder is de kleur heel gepigmenteerd, zoals alle Sleek blushes die ik al getest heb, en bevat geen shimmers of glitters. Een matte blush, dus!


Je kan de blush online kopen of in Superdrug, Engeland. Zelf heb ik geen spijt van deze aankoop en ben blij met de shimmer-, glitter- ... loze uitstraling ervan. De blush geeft net de nodige kleur van een natuurlijke blos.

Sleek blush in Suede - €4,95

Welke Sleek blushes heb jij al in je bezit?
© Laupropos | All rights reserved.